A második gyerekek könnyebb természetűek? Mi a tapasztalatotok?
Nálunk az első is kicsit önfejű, akaratos, sirdogálós volt. De simán tudtam kezelni, bármit el tudtam intézni vele.
Így, na meg mert amúgy is kis különbséget akartunk, 2,5 év múlva jött a 2.
Áhh, az első hozzá képest semmi. 24ből 26 órát sírt, akaratosabb, hisztisebb. Ő a szó szerinti többemberes gyerek.
mostmár 3 a kicsi, 5,5 a nagy. A mai napig így vannak.
Nálunk az első volt igazi többemberes baba. A második egy eszik alszik gyerek lett.
Kamasz korukban az első brutális volt. A második csak néha bosszantó
Köszi, a válaszokat.😊 Nálunk én vagyok a nagytesó, 2 öcsém van. Nálunk én voltam a nehéz eset, bár csak kamaszként.😅 Tesóm szerint most mindent visszakapok. Anyukám a 2 öcsém nevelését kirázta a kisujjából. Picinek mind a 3-an egyedül, nyugisan eljátszottunk, ettünk, aludtunk.
A nagylányom születése óta kínlódik minden étkezéssel, napközben kicsiként sokszor aludt, de 20 perceket, 2 éves korától meg nem is akar napközben aludni. Akaratos, leperegnek róla a szavak, mindent szétszed, brutál kupit csinál 1 perc alatt.😱 Cserébe nem vettük észre, hogy fogzik, hasfájósan sem éjszakáztunk vele, imádja az embereket, segítőkész és az oviba pikk-pakk beszokott. A kicsivel szerintem ezek nem így lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!