Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg dög vagyok, mert nem...

Tényleg dög vagyok, mert nem sk. Készítem 1 évesemnek a tortát?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem!

Cukrászdára szavazok!!Se időm se kedvem sütni!

2010. okt. 26. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Most őszintén, az kis egy évesed mennyit eszik belőle? Meg mennyit fog fel az egész szülinapi cécóból? Persze, kell a szülinapi ünneplés, ez az ő napja, de neki fontosabb egy mosolygós anyuka, aki leül vele játszani, mint egy idegbeteg, aki felrobbantja a konyhát.

Egyébként meg nem vagyunk egyformán konyhatündérek, aki tud és szeret sütni, megteszi, de aki bizonytalan, az inkább rendeljen. :)

A tortát úgyis a felnőttek eszik meg.

A rokontól megkérdezném,"ez rendelt torta és nem házi, akkor neked ne is szedjek belőle?"

2010. okt. 26. 16:59
 13/19 anonim ***** válasza:

dehogy vagy dög, dög az aki mondja! Ha nem tetszik neki, akkor csináljon ő!

Egyébként én se tudok, úgyhogy anyukámé lesz a megtisztelő feladat....

Nekem csak egy gondom van a cukrászdákkal. Hogy semmi sem igazi azokban a tortákban. Van egy ismerősőm aki egy jól menő cukiban dolgozik és a tej por, a tojás por, a különböző krémek a tortákba mind porból vannak, csak felengedik vizzel és kész is. Szóval ki tudja mi minden van benne!

2010. okt. 26. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Visszavonom! Nemis vagy dög! Jó étvágyat és jó egészséget a picinek :)
2010. okt. 26. 17:00
 15/19 anonim ***** válasza:

az vagy,mi az hogy nem te csinálod???:))))

Aki ezt kitalálta az pukkadjon meg.rendelj csak,ő ugy sem eszik belőle csak minimálisat igy legalább ti jol laktok,és nem leszel hulla.

2010. okt. 26. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor én is dög vagyok mert cukrászdából vettem a lányomnak. Amúgy sem sűrűn sütök de úgy is nézne ki ha én tortát sütnék! :)) Ne foglalkozz az ilyennel aki így látja.
2010. okt. 26. 17:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Én a 2. szülinapra ,,sk.-áztam" Okádék lett az eredmény,de én nem azért választottam ezt a megoldást,mert vagánykodni akartam,hanem nem volt elég tágas a keret és nem akartam 6 ezret elb.szni egy tortára. Amúgy gesztenyés volt tejszínhabbal,cukordrazséval. A piskota lapos lett,a krém nem tapadt kellően,a cukorkák meg leáztak... Irány rendelni!
2010. okt. 26. 18:30
 18/19 anonim ***** válasza:

én is cukiból rendeltem, de semmi extra, hogy kisgyereknek lesz, mivel ő konkrétan nem evett belőle. mikor két éves lett egy Thomas-os tortát - fiú! - készíttetett a keresztanyukája- akkor meg sírt, hogy szegény vonatot felvágtuk!

tényleg szép volt az a torta.

ha 3éves lesz nemsokára, akkor is inkább veszek neki egy szép tortát, mivel nem szereti az édességet, nem is fog enni belőle, tudom előre. :-)

2010. okt. 26. 21:31
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi csajok, nagyon felvidítottatok:D

A lelkiismeret furdalásom is kezd elmúlni.

Jó babázást mindenkinek.

2010. okt. 27. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!