Tényleg dög vagyok, mert nem sk. Készítem 1 évesemnek a tortát?
Nem!
Cukrászdára szavazok!!Se időm se kedvem sütni!
Most őszintén, az kis egy évesed mennyit eszik belőle? Meg mennyit fog fel az egész szülinapi cécóból? Persze, kell a szülinapi ünneplés, ez az ő napja, de neki fontosabb egy mosolygós anyuka, aki leül vele játszani, mint egy idegbeteg, aki felrobbantja a konyhát.
Egyébként meg nem vagyunk egyformán konyhatündérek, aki tud és szeret sütni, megteszi, de aki bizonytalan, az inkább rendeljen. :)
A tortát úgyis a felnőttek eszik meg.
A rokontól megkérdezném,"ez rendelt torta és nem házi, akkor neked ne is szedjek belőle?"
dehogy vagy dög, dög az aki mondja! Ha nem tetszik neki, akkor csináljon ő!
Egyébként én se tudok, úgyhogy anyukámé lesz a megtisztelő feladat....
Nekem csak egy gondom van a cukrászdákkal. Hogy semmi sem igazi azokban a tortákban. Van egy ismerősőm aki egy jól menő cukiban dolgozik és a tej por, a tojás por, a különböző krémek a tortákba mind porból vannak, csak felengedik vizzel és kész is. Szóval ki tudja mi minden van benne!
az vagy,mi az hogy nem te csinálod???:))))
Aki ezt kitalálta az pukkadjon meg.rendelj csak,ő ugy sem eszik belőle csak minimálisat igy legalább ti jol laktok,és nem leszel hulla.
én is cukiból rendeltem, de semmi extra, hogy kisgyereknek lesz, mivel ő konkrétan nem evett belőle. mikor két éves lett egy Thomas-os tortát - fiú! - készíttetett a keresztanyukája- akkor meg sírt, hogy szegény vonatot felvágtuk!
tényleg szép volt az a torta.
ha 3éves lesz nemsokára, akkor is inkább veszek neki egy szép tortát, mivel nem szereti az édességet, nem is fog enni belőle, tudom előre. :-)
Köszi csajok, nagyon felvidítottatok:D
A lelkiismeret furdalásom is kezd elmúlni.
Jó babázást mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!