Tényleg dög vagyok, mert nem sk. Készítem 1 évesemnek a tortát?
Nem.
Én sk készítettem, úgy is nézett ki :D
1 évesen már szinte bármit megehetnek, ha olyan tortát választasz, nincs azzal semmi baj.
Nem.
Én is sk csináltam.
és nagyon szép lett,és finom:))hajrá!!
Már miért lennél "dög"?
Ha nincs kedved, időd, vagy úgy érzed, hogy az a legtökéletesebb torta, amit megveszel, akkor nyugodtan vedd meg!
Nekem allergiás volt a lányom, ezért nem is volt kérdés hogy én csináljam.
Kisebbik lányommal viszont nyaraltunk, amikor szülinapja volt, egyértelmű volt, hogy vesszük.
Nekem azért volt pici furdalásom, hogy apósomék nem egész tortát vettek, hanem "csak szeleteket". Aztán végül össze forgattuk őket szépen, és beleszúrtuk a gyertyát. Amikor "benyomta" a tortaszeletét, minden kétségem elszállt... :o)
Igen 1 kedves rokon "ferdén nézett".
A torta nem az erősségem, nem akarok egész nap azzal pepecselni, aztán meg 1 nagy ... végeredményt látni.
És persze a napom is elment, meg agybajos is lettem.
Félreértettelek,2. vagyok,de akkor is azt irom h NEM.ha nem tudsz időt szakitani rá,rendelj.amilyet szeretnél.
Nekem sok időm volt és szeretek is sütni.
Nem, mi is úgy vettük cukrászdában. Miután a kislányom nem volt egy nagy evő, úgy döntöttem, nem fogom az egész napot tortasütéssel tölteni(elég kezdő vagyok) és lelkiismeretfurdalás nélkül vettünk egy kisebb méretű tortát. A klasszikus beletúrás is elmaradt.
Az a barátnőm, akinél mindig pedáns rendben és tisztaságban kell enni, persze csinált egy csomó csokisan evős képet.
Én ezt képmutatásnak tartom, a fényképek miatt? Nálunk lehet koszosan enni, mindegy, hogy születésnap van-e, és nem abból ítéljük meg az ünnepség mibenlétét, hogy mit és hogyan eszik a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!