Februárban született babák mit csináltok, mit esztek? Milyen ételeket esztek, amik nem a szokványosak?
Szia!
Az én kislányom 2010.02.28-án született! Ő sem tud mászni, csak kúszni. Nem ül föl magától, csak akkor ül. ha ültetem, de akkor stabilan (nem dől el.) Kompozni nagyon szeret. Foga még nincs (Bár már eléggé feszül az ínye), de már meg rágja a darabos ételeket is. Elég jó evő. Viszont mindenhol feláll, ahol tud: kiságyba, járókába belénk kapaszkodva és mikor sikerül nagyokat sikongat. A szája az be nem áll, egész nap gagyog! Már tud integetni. 8kg és70cm. Ja és ő is eszi a túró rúdit persze csak a belsejét, meg a joghurtot. ui.: és nagyon tud hisztizni, ha ép nem vele foglalkozom,vagy öltözködni kell !!!!
2010.02.14-en szuletett a lanyom :)
Nem maszik es meg nem is kuszik.Porog forog es igy kozlekedik :)A szaja be sem all (anyja lanya) meg almaba es magyaraz :)sikongat nevetgel.Ugyesen ucsorog, de porogni jobbaan szeret.O is szereti nagyon a kanalas hamit, de mi borzasztoan lassan haladunk (nem azert mert valogatos...en vagyok felos).Tapszeres baba es hatalmas :)
1 hete 1134g es 81 cm volt (2 hettel korabban szuletett 3380g es 48cm volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!