21 honapos gyermekem szinte csak a gabonapepet hajlando megenni! Elhagyja majd ezt magatol?
Nyilvan tud darabosat is enni, szokott is, de csak a gabonapepbol eszik mennyiseget..
A főtt,házi etelbol egy ket kanal es annyi.
Volt hasonlo helyzetben valaki?
Én azt tapasztaltam a gyerekeknél hogy mindig van valamilyen bónájuk. Pl X ideig állandóan virslit evett vagy vajas sós kenyeret semmi mást nem akart enni jóformán reggelire uzsonnára vacsorára. Zöldséget gyümölcsöt evett mellette joghurtot rudit ilyesmiket is illetve az ebédből én nem engedtem azt muszáj volt ennie valahogy rá kell venni hogy egyen.
Nálatok a legnagyobb probléma hogy az ebédet se eszi meg pedig fontos lenne neki megszoknia hogy az egy fix dolog olyankor nem ehet mást. Illetve ha már tényleg nagyon régóta csak gabonapépet akar enni akkor mást adni neki és kitartani mellette hogy az nincs. Az oviban is főt ételt fog kapni ebédre és ha nem eszi meg éhes marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!