A gabonapépet hogy tudom felhasználni 8 hónapos babának?
Azt mondta a doki és a védőnő is, hogy tápszer helyett akkor legyen tejpép. Ezzel a gabonapéppel is próbálkozok, de azért kérdezem,hogy másnak van e valami ötlete.
Védőnővel, dokival rendszeresen konzultálok, csak ők egy nézetet képviselnek, hátha másnak van más elképzelése...vagy akár hasonló tapasztalata.
A mi lányunk sem eszi meg a gabonapépet simán tápszerrel elkészítve. Én szoktam gyümölcsbe, esteleg a főzelékbe keverni pár kanállal. Viszont így maximum az egyharmada fogy el a 3 hét alatt. Vízzel még nem készítettem.
Arra viszont vigyázz, hogy gabonapéppel, ha nem tápszerbe kevered nem helyettesíted a tejalapú étkezést. Akkor inkább adj tejpépet a babádnak, ha a tápszert végképp nem eszi.
Én most legutóbb azt csináltam, hogy elkészítettem féladag gabonapépet tápszerrel a használati utasítás szerint és raktam hozzá féladag gyümölcsöt. Így nagyjából megette a babánk.
Tejpépet vacsorázik. Sinlacot szoktam neki reggelire adni gyümölccsel. Gondoltam, hogy a tejpép helyett ezt adom neki pár napig, de nem kellett neki.
Viszont lehet, hogy gyümölccsel, vagy főzelékbe pár kanálkával teszek neki, úgy hátha elkopik. Mert kidobni sajnálom. Na majd kiderül.
Ja, a vaníliás tejpépet adtam neki vacsira, azt nem rontom el ezzel a gabonás cuccal. Mert az legalább önmagában finom, és csak úgy habzsolja befelé... :-)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!