Babátok mennyi idős volt amikor kinyomta hason magát kézzel?
Én bírtam és néztem :(
Oxigén kellett születéskor és ezért mindig sürgettek.
Most ott tartunk, hogy
8hét-oldalra fordult
10hét-hasra
14hét-hasról vissza (azóta egyfolytában)
18hét-fekvőtámasz, ezzel párhuzamosan tolat is
20hét-kutyázás és behencsergi az egész nagyszobát
tedd csak hasra, kell, hogy erősödjön.
Nem kell kínozni :) de naponta többször szakíts időt arra, hogy legyen hason, tarts a kezeddel ha kell, hamar rá fog jönni, hogy így még sziperebb a világ.
2,5 - 3 hónaposan
Ahogy előttem is írták, nem kell kínozni, de szoktasd hozzá és meg fogja szeretni. Ha kell hasalj le vele szemben, hogy lásson és ez ösztönözze őt, hogy minél jobban emelgesse a fejét. Meglátod, ha játékként éli meg nem fog szenvedni és hamarosan beindul a fejlődés!
Az én lányom is pont ilyen volt! Utált hason lenni. De nagyon! Megszenvedtük minden percét! De most hét és fél hónapos már négykézlábra nyomja magát, hintázik, és szeret hason játszani, nagyon vigyáz, hogy úgy maradjon, néha a hátára forud, mikorben helyezkedik de gyorsan vissza is fordul. Tolja magát hátra úgy halad, bejárja a szobát. Tudja, hogy háton nem tud közlekedni. Idő kell hozzá, de menni fog.
inkább többször rakd hasra rövidebb időre.
Egyébként hason aludni még mindig utál. Ha véletlen álmában átfordul, akkor üvölt!
Extrém eset...
9.5 hónapos:(
Dokinak hiába mondtam, hogy csak repül, nem törődött vele, mondván ráér...
Beutalt minket gyógytornára 8.5 hónaposan. 1 kezelés után már kinyomta magát.
A gyógytornász furcsállta, hogy nem előbb kerültünk oda.
A nagyobbik fiam viszont 4 hósan kinyomta magát.
Mindkettő utált amúgy hason lenni.
Az enyém születésétől hason alszik. (Már a kórházban ki kellett venni a pólyából, és megfordítani.)
Két hetes volt, amikor már fekvőtámaszozott. Most 8 hetes, és percekig nézelődik úgy, hogy felnyomja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!