Jók-e a Pierre Cardin (9-36 kg) autósülések, van-e valami, ami miatt esetleg nem javasoljátok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 21:56
1/4 anonim 

válasza:

ha hordozó után ez az első autósülés akkor én nem javaslom nem kisbabáknak való hanem kb 2 éves gyerekeknek
2/4 anonim 

válasza:

Nekünk hordozó után az lett az első, 8 hónapos volt a kisfiam, amikor megvettük, de nem volt vele semmi gond. Szeret benne ülni, kényelmes neki. A leghosszabb út benne Pécstől Balatonig volt, nagyon jól elüldögélt benne, a fele utat átaludta. Én szeretem, mert ez után nem kell már másikat venni, ha már nagyobb, akkor az autó saját övével is be lehet kötni, ha még nagyobb, akkor pedig támla nélkül ülésmagasítóként is használható.
Igaz, hogy nekem nincs saját autóm, anyukáméban van benne, tehát mi nem használjuk nap mint nap, de heti egyszer-kétszer ül benne a gyerek, bár ez szerintem lényegében mindegy.
Tikki
3/4 anonim 

válasza:

Nekünk is az van, és nagyon szereti a lányom.A miénk dönthető, így ha elalszik, simán eldöntöm, és még kényelmesebb.
4/4 anonim 

válasza:

Igen;azért nem,mert ami kényelmes egy 7-8 éves gyereknek,az egy 9-10 hónaposnak nem az.Ezért inkább a 9-18 kg ülések a megfelelőbbek.Kagyló formájú,jobban körül ölelik a babát,és több fokozatban dönthetők.2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!