A Vivien vagy a Vanessza név a szebb egy születendő lánygyermeknek?
Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 22:26
31/33 anonim válasza:
30# Minden nevet lehet becézni. Szerintem a "Bertus, Bertuska, Bertike" egy csöppet sem jobb a Vivinél, de hát te tudod. Én sem szeretem a nevem becézett változatát, de tudok szólni, hogy azt szeretem, ha a teljes keresztnevemen hívnak, a többség megérti.
32/33 anonim válasza:
Persze mert a Berta esetében a bertuska pont olyan mint a Vivien esetében a Vivi…
Ez pont olyan mint a Bernadett… a földön senki nem hívja őket így.
A Vivien túl komoly, ahogy irtam
El nem tudom képzelni hogy barátok, család így hív.
De a becezese szar, gyerekes. Vivi
Mint vmi hülye kutyanev.
33/33 anonim válasza:
Akkor legyél Petra azt becézni szar. Nem akarnám kimondani,hogy Petrusak nagyon hosszú. Petri ahh inkàbb leharapom a nyelvem.
Amúgy én simán hívnálak Vivien-nek ha ez lenne a gondod,hogy Vivi gyerekes.
Nekem nem gond nem becézni valakit. Ismerek pár becézhetetlen embert (nem nevűk baj hanem a becézés).
Amugy a Vanessza szerintem szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!