Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most tehet cukrot a babám...

Most tehet cukrot a babám teájába vagy nem?

Figyelt kérdés
A védőnő szerint, nyugodtan tegyek, sőt ha nincs széklete 1dl-be 2 teáskanállal és attól biztos lesz, mondjuk így még nem csináltam!4 hós a babám és imádja a teát, én szoktam neki beletenni cukrot, egy-két anyuka meg teljesen hülyének néz.
2010. okt. 26. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
én tettem és teszek is bele. nekünk megoldotta a kakigondokat (cukros kamilla).mostanában már megy magától is a kaki, így kevéske cukrot teszek csak bele, de azért legyen íze :)
2010. okt. 26. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Én is teszek bele ne aggódj, a fogukra szoktak hivatkozni hogy elromlik de hogy romlana el mikor még kinn sincs?! Meg hát én se innám meg cukor nélkül akkor miért adjam úgy a kisbabámnak?!
2010. okt. 26. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Én is tezske bele neki a kezdetektöl fogva,ugyh ne aggódj ezen,ugy látszik többen is vagyunk igy ezzel.

És én is egyetértek az elöttem szólóval,h én sem innám meg cukor nélkül,akkor ö miért igya,ez teljesen igaz nálunk is!:)

2010. okt. 26. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
bocsi! teszek,és nem tezske :)
2010. okt. 26. 11:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, csak eddig azt hittem, hogy rosszul!Kaka miatt kezdtem el én is így, persze nagyon keveset rakok bele neki, de mivel tápszeres ezért igényli is a folyadékot!
2010. okt. 26. 11:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja egyébként köszi a válaszokat aranyosak vagytok!
2010. okt. 26. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
a filteres mecsek babay-be raktam, de a hipp babateát megissza úgy, ahogy van. sőt, én is főztem neki kamilla-édeskömény teát, abba is raktam. ízlése válogatja, meg védőnője :D a bethesda gyerekkórházban voltunk, mikor 6 hetes volt, ott is tettek bele, ráadásul nem is keveset.
2010. okt. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!