Normális, hogy 10 percre nem bírom lerakni a gyereket?
Jesszus 6 hetes a szerencsétlen. Mit vártál, hogy beállítod a sarokba és ott megvárja míg végzel a dolgoddal? Neked most az lenne a dolgod hogy CSAK VELE foglalkozz és ne a cigivel (hányok a dohanyzó anyáktól), ne a főzéssel, takaritással.
Az első 3 hónap biztosan ilyen, de a hozzáállásodból ítélve ilyen is marad mert nem fogod megadni neki az alapvető szüksegleteit. Gondolom terhesen is végig dohanyoztál, szegénynek elvonási tünetei vannak. Remélem még szoptatod is.
Sokaig lesz meg igy, szokd meg.
Bocs, de a baba az elso, nem a hazimunka.
Köszi, de ha nem a fozessel meg takarítással foglalkozok akkor én mit eszek? Fényt? Vagy ezt hogy gondoltad? És közben egyen meg a retek? Mert az biztos jót tesz egy kis babának ha a környezete retkes…nem is értem mit gondoltok. Ülnöm kéne vele egésznap a kanapén vagy mi? Mikor egyek? Mikor sz*rjak? Mikor mossam ki a koszos bugyogóimat? Mikor mossam ki a gyerek kakás/pisis ruháit? Mikor mosogassam el a 2 hete ott álló koszos edényeket? Gondolkozzatok már…
És köszi de egy rugalmas kendő 20-30.000ft. Annyit nem szívesen adnék érte, erre a rövid időre amíg hordozom. Ugyis hamar nőnek a gyerekek elég hamar kinövi
17 Apja nincs a gyereknek?
Vagy esetleg nagyszülők?
Ha nálatok két hete áll a koszos edény, azert nem a baba a "hibás"...
Szerintem nyugodj le kicsit.
Fozni en nem foztem, rendeltem vagy a ferjem fozott.
Elol hordoztam a kisfiam, meg tudtam azert csinalni par dolgot, pl mosast berakni, teregetni,hajtogatni, porszivozni, felmosni, enni.
Ha volt energiam, csak akkor. Sokszor nem volt es szartam bele, orultem, ha a labdan tudok ucsorogni es pattogni a gyerekkel (mert csak igy aludt vagy setalgatva) es nem esek elore, olyan faradt voltam.
Nem tortent semmi, tuleltuk.
Amugy azert nem egy nagy dolog 10-15 ezret kifizetni egy kendore szerintem, de nem akarasnak nyoges a vege. Nem kerul mind 30 ezerbe, sot hasznaltan is lehet venni, de ha mar nem kell, el lehet adni.
Nem adnál annyit egy kendőért de a cigire mert ezreket költesz...anyák gyöngye.
A gyereknek gyógyszert se fogsz venni ha kell neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!