Szerintetek is DAGI az 5hónapos fiam, aki 6900gramm és 66cm? Mindenki nagy hűledezve mondja, hogy jesszus mekkora ez a gyerek, mekkora combjai karjai vannak? (egy hurkája sincs egyébként)
Nekem a 8 hós lányom is ennyi kiló, 68-70 centivel:)
Szerintem ez nem túl sok! Pláne, fiú... pláne, ha anyatejes
Ne foglalkozz azzal, aki piszkálja! :) Te is látni fogod rajta, ha túl gombóc!
Majd amúgy is, ha elkezd rendesen forogni, kúszni, felülni, megáll a hízása!
Szerintem nem dagi,az én fiam 5 hónaposan 9100 gramm és 69 cm volt.
Na ő dagi volt akkor.Most sem kicsi,mert 10 hónapos és 80 cm és 10.7 kg.
Köszönöm a válaszokat, szerintem az átlagos vagy a kicsit kisebb babákhoz tartozunk ezzel a súllyal, ahogy olvastam a válaszokat. :-)Kismanóm kicsinek is született, 2800grammal, és 48cm-vel, ahhoz képest lehet, hogy dagi, de a másik fiam, aki 3800-zal született 5hónaposan szintén 6900gramm és 69cm volt.
:-)
Tápis baba egyébként, születésétől, sajna egyik babámat sem tudtam szoptatni. :-(
Mindenkinek jó egészséget és sok örömteli pillanatot kivánok a babájával!
Fiam 5 hónaposan 7750 gramm és 73 cm volt (3,5 hónaposan volt 6900 gramm, 68 cm),ő nagy súlylal született (4,4 kg és 57 cm)
Ő tényleg "jesszu, mekkora ez aa gyerek" volt, de akkoriban nem született oylan sok nagy baba, mint most, a tiéd szerintem már-már átlagosnak mondható.
A lányom- aki 3,95 kilóval és 56 centivel született, "csak" 6 hónaposan volt 6810 gramm és 72 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!