Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos kislányomnak borzalm...

2 hónapos kislányomnak borzalmas szélgörcsei vannak. Mit tehetek, hogy segítsek rajta?

Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Espumisan csepp! Nekünk ez vált be. Sok szél ment el tőle!
2009. jan. 4. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Masszírozd, ha most SOS kell a megoldás, de vegyél otthonra v.mi löttyöt! (angol víz, espumisan, infacol) Ha nem szereti, akkor is fektesd hasra! Cipeld a lakásban, mozogjon a kis pocija!!!
2009. jan. 4. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszoló vagyok: Nem írtad, hogy adsz-e neki teát. Meglepő módon az édeskömény teától is lehet rosszul, és ha anyatejes és Te Lactoherbet, v. egyebet iszol, attól is rosszul lehet. Nekem is beletelt egy időbe, mire kiderült, hogy az én teámtól van rosszul.
2009. jan. 4. 21:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Espumisant próbáltuk, nem vált be. 4 hete adjuk neki az angol vizet, eddig jó volt, most mégis borzalmasan ordít apja karjában. Hasra fektettük, massziroztuk a pocakot, cseresznyemag párnát tettünk a pocijára, sétáltunk vele, de még mindig nagyon fáj neki. Teát nem kap, meg sem issza, kétszer próbáltam. Én sem fogyasztok teát, sőt, nagyon odafigyelek, mivel táplálkozok. Mégis szegénykém az utóbbi időben minden nap egyre jobban szenved, rengeteget virrasztunk, nappal sem tud aludni, csak kint a hidegben, ha sétálunk. Holnap megyünk orvoshoz, dw addig még ez az éjszaka nagyon hosszú és rettenetesen szenved. Nem tudom, mi váltja ki nála, de már én is teljesen kétségbeestem. Mennyi idő alatt múlik el egy-egy ilyen hasgörcs? Ha adok neki egy fél kúpot, az segítene rajta valamit? Szegénykém már nagyon-nagyon fáradt!!
2009. jan. 4. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szegénykém, úgyanígy voltunk :S!

A kúp jó ötlet, de lázmérőzhetsz is, tornáztasd, sétálj vele!

Kitartás, nem soká vége ennek a korszaknak

2009. jan. 4. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
van egy olyan,h szélcső,a patikában kapható. a fenekébe kell tenni és leereszti a gázokat. nem fájdalmas és gyors!
2009. jan. 4. 21:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szoptatsz, gondolkodj el rajta, mit eszel-iszol. Nálunk a rostos őszibarack gyümölcslé volt a ludas! Ha rájössz, esetleg mi az amiből rendszeresen iszol és nem szénsavmentes ásványvíz, akkor az lesz a kiváltó ok! Ki fogjátok bírni, nagyon ügyesek vagytok eddig is!
2009. jan. 4. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia. 3-mal ezelőtt kérdeztem, szinte ugyan ez a problémánk. Nekem van a 6 hetes kisfiam, aki egész este ordít a hasfájástól, vigasztalhatatlan! Olvasd el a válaszokat, amit írtak rá, nagyon jó dolgokat írtak!
2009. jan. 4. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szélcsöveztem ilyenkor a lánykámat. Azonnal segített!! Infacol cseppet adtam neki kaja előtt. Napjában többször is masszíroztam a pociját , még akkor is, ha nem fájt neki, baba masszázsolajjal.

Nekem is a Laktoherb tea okozta a hasfájását. Hála az égnek,hamar eltelt ez az időszak.

Remélem a kislányodnak is hamar elmúlik!!

2009. jan. 4. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha Ő nem issza a teát, akkor igyál te édeskömény-teát, onnan is bekerül a tejbe a hatóanyag. Nekünk az Espumisan bevált, 6 hetes kora óta adom neki,kb a 2 napon kezdett el használni. Amikor azt hittem már vége a hasfájásnak abbahagytam, 2nap múlva megint jött a kínlódás. Most 14 hetes, adom neki minden kaja elött 5-10 cseppet+iszom a teát és működik!Sok sikert és jobbulást a picinek!

2009. jan. 4. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!