đMi a vĂ©lemĂ©nyetek errĆl a nĂ©vrĆl?đ
Figyelt kérdés
RĂłzsavölgyi GrĂ©ta lenne a kivĂĄlasztott nĂ©v. MĂĄr el van döntve, csupĂĄn Ă©rdekelne nĂ©hĂĄny vĂ©lemĂ©ny, hogy hogy hangzik Ă©s hogy ĂĄll egyĂĄshoz a vezetĂ©knĂ©v Ă©s a keresztnĂ©v egyĂŒtt. Van e bĂĄrmi negatĂv dolog benne, van e benne gĂșnyolhatĂłsĂĄg forrĂĄs? BabakĂ©nt illetve felnĆttkĂ©nt is helyt ĂĄll? Ha meghallod a nevet, mi jut eszedbe rĂłla elsĆre? Ilyesmikre lennĂ©k kĂvĂĄncsi, persze nem fogja befolyĂĄsolni a döntĂ©st, csak Ă©rdekel.đ2024. mĂĄrc. 16. 19:59
11/21 A kĂ©rdezĆ kommentje:
2-egyĂ©bkĂ©nt nincs gyerekem, szĂłval nyugi egy törtĂ©nethez kerestem nevet Ă©s kĂvĂĄncsi voltam kinek hogy tetszik. :D nem rontom meg ezzel a gyerket hogy kiĂrom ide...ennyi erĆvel ezt oda ĂrhatnĂĄd minden neves kĂ©rdĂ©shez ahol oda ĂrjĂĄk a vezetĂ©k nevet, miĂ©rt az enyĂ©met "tĂĄmadtad" meg?...szerintem tĂșlzott a reakciĂłd, meg majd tĂșlĂ©li ha rĂĄtalĂĄl amire kĂ©tlek...meg sokaknak tetszik egyedĂŒl te Ărtad hogy lehte ĂrjĂĄk hogy kvĂĄs...max a te kommented fog nyomot hagyni. köszi hogy esĂ©lyt adtĂĄl erre.
2024. mĂĄrc. 16. 20:35
13/21 anonim vĂĄlasza:
Nekem az jut eszembe, hogy nagyon szép név. Ha nem gyereknek adod, kår.
14/21 anonim vĂĄlasza:
*_* GyönyörƱ, csodåsan hangzik, bår ezzel a vezetéknévvel lehet, hogy kb minden név jól hangzik. :):)
15/21 anonim vĂĄlasza:
#11 Szinte senki se szokta kiĂrni a vezetĂ©knevet emm vĂ©letlenĂŒl. Meg nem mindegy, hogy egy olyan vezetĂ©knĂ©vrĆl van szĂł mint a Nagy vagy a KovĂĄcs vagy olyanrĂłl ami alapjĂĄn valaki egyĂ©rtelmƱen beazonosĂthatĂł.
16/21 A kĂ©rdezĆ kommentje:
15.De én låttam sok kérdést vezetéknévvel de most nem fogok neked linket måsolgatni.
2024. mĂĄrc. 16. 21:56
17/21 anonim vĂĄlasza:
Szerintem jó. De a Rózsavölgyi Rózsa se rossz. :)
18/f
18/21 anonim vĂĄlasza:
A Gréta nagyon kedves név, nekem is tetszik. A vezetéknévhez is passzol teljes mértékben.
20/21 anonim vĂĄlasza:
Rozsavolgyi Barbara nevu ismerosom van. De a Greta is nagyon szep nev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!