đMi a vĂ©lemĂ©nyetek errĆl a nĂ©vrĆl?đ
Figyelt kérdés
RĂłzsavölgyi GrĂ©ta lenne a kivĂĄlasztott nĂ©v. MĂĄr el van döntve, csupĂĄn Ă©rdekelne nĂ©hĂĄny vĂ©lemĂ©ny, hogy hogy hangzik Ă©s hogy ĂĄll egyĂĄshoz a vezetĂ©knĂ©v Ă©s a keresztnĂ©v egyĂŒtt. Van e bĂĄrmi negatĂv dolog benne, van e benne gĂșnyolhatĂłsĂĄg forrĂĄs? BabakĂ©nt illetve felnĆttkĂ©nt is helyt ĂĄll? Ha meghallod a nevet, mi jut eszedbe rĂłla elsĆre? Ilyesmikre lennĂ©k kĂvĂĄncsi, persze nem fogja befolyĂĄsolni a döntĂ©st, csak Ă©rdekel.đ2024. mĂĄrc. 16. 19:59
1/21 anonim vĂĄlasza:
Szerintem passzolnak egymĂĄshoz. Nincs benne semmi gĂșnyolnivalĂł. SzĂ©p nĂ©v
2/21 anonim vĂĄlasza:
SzĂ©p nĂ©v, de Ășgy hogy ide kiĂrta a teljes nevet el is rontottad. Ez egy olyan oldal, ahol nem tudod törölni a kĂ©rdĂ©sed (pontosabban bonyolult Ă©s szankckonĂĄljĂĄk), azaz bĂĄrki rĂĄkeres a lĂĄnyod nevĂ©re ez lesz az elsĆ talĂĄlat.
Ha rĂĄkeres mejd 8-10 Ă©v mĂșlva a lĂĄnyod a sajĂĄt nevĂ©re, akkor Ć is ezt a kĂ©rdĂ©st fogja talĂĄlni, szerinted milyen Ă©rzĂ©s lesz neki ha valaki azt Ărja ocsmĂĄny nĂ©v vagy azt hogy szerinte mondjuk k.vĂĄs? Vagy csak az hogy az anyja egy anonĂm oldalon szavaztatta meg hogy mennyire szĂ©p vagy nem szĂ©p a neve?
3/21 anonim vĂĄlasza:
Szerintem szĂ©p nĂ©v, felnĆttkĂ©nt is megĂĄllja a helyĂ©t.
4/21 A kĂ©rdezĆ kommentje:
2-mĂĄsok is kirtĂĄk, ott senki nem panaszkodott nem befolyĂĄsol semmit...
2024. mĂĄrc. 16. 20:13
6/21 anonim vĂĄlasza:
KrĂ©tĂĄnak fogjĂĄk hĂvni. Nekem nem tetszik.
7/21 A kĂ©rdezĆ kommentje:
6-volt grĂ©ta nevƱ ismerĆsöm, sosem hivtĂĄk Ăgy...egy osztĂĄlyban voltunk...
2024. mĂĄrc. 16. 20:24
9/21 A kĂ©rdezĆ kommentje:
6-Mellesleg minden nevet lehet valahogy csĂșfolni, mint Ărtam ez nem fog befolyĂĄsolni. :) csak mondom.
2024. mĂĄrc. 16. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!