Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név illene a Rózsavölgy...

Melyik név illene a Rózsavölgyi vezetéknévhez?

Figyelt kérdés

Ilona, Júlia, Bodza, Hanna, Petra, Hajnalka, Olívia, Szófia, Izabella. :)

Esetleg ha van olyan ami szerinted illene hozzá, nyugodtan írd le.

2024. márc. 16. 17:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is tetszik a Júlia név. Meg még ami eszembe jutott ehhez a vezetéknévhez az a Vanessza név. Az Olívia ehhez a vezetéknévhez annyira nem illik szerintem.

Utóirat:

Bármelyik nevet lehet csúfolni akár ritka akár gyakori név. Ha valaki olyan, akkor a legkevésbé csúfolható nevét is tudja csúfolni.

2024. márc. 16. 18:33
 12/28 anonim ***** válasza:
Helga vagy Léna jutott eszembe, a felsoroltak valahogy nekem nem tetszenek.
2024. márc. 16. 18:35
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
2, vagy 1 valaszadonak volt ellenszenves a Júlia. Szerintem szép név. Nem húznám ki a listamrol ha nekem tetszene azért, mert két embernek nem tetszik a gyk-n.
2024. márc. 16. 19:01
 14/28 Derjaderja ***** válasza:

A Hanna tényleg nem jól hangzik, inkább Anna esik könnyen kimondani, és félre is lehet érteni.

Rózaavölgyi Bodza - ez nem értem, hogy merült fel a többi normális név mellett 🙃

Rózsavölgyi Ágnes, Rózsavölgyi Gréta, Rózsavölgyi Vilma, Rózsavölgyi Erna, Rögsavölgyi Janka, Rózsavölgyi Éva, Rózsavölgyi Márta, még az Emma is jó hozzá vagy a Lilla, bár azokat nem annyira szeretem.

A Júlia szerintem sok, túl komoly, túl hosszú.

2024. márc. 16. 19:18
 15/28 A kérdező kommentje:

Szerencsére annyira nem vonz a Júlia valahogy, de felirtam mert szépnek tartottam :D. De jókat írtatok ötletként még.

Rózsavölgyi Gréta nagyon jól hangzik.

A Bodza onnan jött mert a nagyimat Bodzának hívták és régóta tetszett de igaztok van, nem illik hozzá :).

Emma kicsitrt külföldiesnek tartom a vezetéknévvel de tetszik a név.

Vanessza szintén tetszik, de nem mertem lerni mert sokak egyből ugranak rá :D...de nem másnak kell tetszen!

2024. márc. 16. 19:40
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Bodzának hívták a nagymamádat? De menő!

Akkor még extra ritka lehetett, hogy így hívnak valakit.

Nekem személy szerint semmi problémám nincs vele.

Számomra hasonló kategória, mint a Boglárka, Csilla, Rózsa, Ibolya, csak azok előbb váltak népszerűvé és felkapottá.

2024. márc. 16. 19:46
 17/28 babyboom567 ***** válasza:
51%

A Rózsavölgyi Bodza, egy szuper név,főleg ha a nagyidnak Bodza volt a neve!Senki mást nem fognak így hívni elhiheted!Szerintem menő!

Rózsavölgyi Bodza Hanna?És felnőttként eltudja dönteni,hogy melyiket használja

2024. márc. 16. 19:53
 18/28 anonim ***** válasza:
Hanna vagy Petra
2024. márc. 16. 20:29
 19/28 anonim ***** válasza:

Én a Petrát adnám a listáról. Vagy ha a Gréta is felmerül, talán inkább azt.

A Júliával szerintem sincs gond, szép név, és sokaknak tetszik.

2024. márc. 16. 21:05
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

#16! Ne kamuzz már! Másik kérdésedből már tudjuk, hogy regényhez kerestél nevet, de az tuti, hogy nagymamádat nem hívták Bodzának, mivel huszonpár éve adható név.😂 Konkrétan egy színész kérvényezte a lányának. Onnan tudom, hogy akkor döntöttem el, hogy úgy fogják hívni a lányom.

Remélem, a regényedhez való anyaggyűjtésnél ennél azért alaposabb vagy🤣

2024. márc. 16. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!