Mit csináljak, ha ver a gyerek? Játékból persze.16 hónapos.
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 21:16
1/4 anonim válasza:
Ne csinálj jelenetet, mert akkor annál jobban csinálja ő. Legalábbis nálunk ez volt, elkezdett csapkodni amikor vmi nem tetszett neki, és pár hét alatt nagyon eldurvult, csapott ha kellett ha nem, és harapott, csípett. Verbálisan mindent kipróbáltunk, magyaráztuk hogy nem szabad, fáj, anya szomorú, stb, rászóltunk halkan, hangosan, semmi, sőt minél hangosabban szóltam rá, annál jobban csinálta. Aztán módszert váltottam, egyszerűen észre sem vettem, amikor csapott (nem volt könnyű, mert néha fájt is) már pár nap alatt észre lehetett venni a változást, 1 hét alatt pedig teljesen abbahagyta.
2/4 anonim válasza:
úgy tettem mintha elpityerednék a fájdalomtól. Megijedt szegény és simogatott.
3/4 anonim válasza:
Ezt a sírós dolgot én is csináltam, akkor jöttek mindketten és vigasztaltak.. :) (most 20 hónapos ikrek)
Nekem mostanában a kicsilányom a hajamat húzgálja, de úgy igazán, erőből, és akkorákat kacag közben... én annyira nem. :( A verekedés, karmolás is megvan még, nem csak engem "bántanak", hanem egymást is, ha épp olyan kedvük van. :(
4/4 anonim válasza:
Elejét kell venni a dolognak mert rosszabb is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!