Fél éves babátokat mivel foglaljátok le?
Teljes etkezés kiváltást ne várj tőle, főleg ha szoptatod. Kell neki a cici még. Az enyém 8 honapos múlt nagy adagot megeszik, de cicit is akar.
Az enyém ha a foga miatt nyűgös fejre is állhatok..
6 hónaposan kezdett mászni, igazából amíg nem indult be normálisan nyűglődött mert akart menni de nem tudott. Ugyanez volt minden mozgásnál, pl fordulásnál is. Ez csak akkor lett jobb amikor sikerult neki ugy mozdulni ahogy akart. Egxebkent nezegettuk a kis jatekait,mpndokaztam neki , hurcoltam, probaltam fordultatni, babakocsiztunk amit egyebkent o sem imad, még most is sokszor orditas a vege mert utal egy helyben ulni. Igazabol ez az idoszak volt az amikor mar latszozt hogy az eddigi elfoglaltsagaival a toke kivan, morcosan jatszott meg minden, amint elkezdett " kutyazni" jobb lett.
A napirendet meg had alakitsa. 6 honaposan nem akart enni, megkostolta de nezett ram hogy hol a cici, kb 2- 3 hetre ra evett jobban. Egyebkent jo etvagyu baba, mindent megevett eddig amit kapott. Csak az elejen kellett varni egy picit. Most 8 hós de folyamat valtozik, most mar tizoraira keso puret adni neki, reggeli szoptatas utan 1 oraval kap puret mert ehes..2 hetr nem igy volt. Szoval mindig igazodok hozza, de beallit maganak rrndszert csak hagynom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!