Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen lehet menni már...

Mennyi idősen lehet menni már babaúszásra? Kell tudnia már valamit hozzá? Itthon el kell kezdeni a felkészítést?

Figyelt kérdés
Most múltunk 2 hónaposak és nagyon szeretnénk menni, de nem találok sehol semmit, hogy mikortól javasolják, illetve pl. az fontos-e, hogy stabilan tartsa a fejét. Azt tudom, hoyg a víz hőfokát előtte olyan 29-31re kell húteni, hoyg szokja, de van netánmos is, amit itthon szükséges mint előkészítés végezni? Előre is köszi!
2009. jan. 4. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi nem járunk, ezért pontosabb infót hátha majd írnak, de a korhatár 3 hó és talán súlyt adnak még meg néhol, kb 5 kg úgy emlékszem. Mozgásfejlesztésre való, ezért nem kell tartania a fejét hozzá, majd ott kialakul.

Remélem segítettem!

2009. jan. 4. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

3 hónapos kortól lehet vinni és nem kell tudnia "semmit".Neked kell tartani az egész testét és a fejét is.Mi nem csináltunk otthon semmilyen felkészítést,csak miután elkezdtünk járni az ott tanultakat gyakoroltuk.Vigyétek el a picit imádni fogja!

8 hós apuka

2009. jan. 4. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 4 hónapos kortól lehet vinni, mikor megkapta az utolsó oltást. Nem kell szerintem otthon lehűteni a vizet felkészítés képp, mi nem csináltuk és még sem volt semmi baj, tetszet neki nagyon.Szerintem jó meleg a víz amibe mi hordjuk.
2009. jan. 5. 07:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a www.babamamauszas.hu oldalt ott találsz egy kis filmet, hogyan kell felkészíteni a babát. Mindenképpen 8 hónapos kora előtt kell vinni őket addig van búvárreflexük. És jól gondolod a hüvösebb vízhez kell szoktatni, és van egy arbalocsolásos gyakorlat, de a filmen meglátod pontosan mi a teendő. Nem minden babára igaz hogy élvezi, pláne nem a kötelező gyakorlatokat, a játékot viszont szeretik. és a játék kedvéért hajlandóak végig csinálni.
2009. jan. 5. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!