Amikor korházban van a baba szülés után akkor a babát a nővérek fürdetik vagy az anyának kell?(Állami kórház)
Figyelt kérdés
Illetve mennyi babaruhát érdemes bevinni a korházban?márc. 11. 13:17
11/23 anonim válasza:
Helyileg vàltozò.
Nàlunk nem fürdettèk, otthon fürdött először. Kb 5-6 ruhàt vittem neki, kòrhàzi nem volt. De sokat bukott első èjjel, ès mindet elhasznàltuk. Egy èjjelt voltunk csak bent.
12/23 anonim válasza:
Kórháza válogatja. Múlt évben szültem Budapesten. Saját ruhát nem lehetett a babára adni csak fotózáskor és minden nap elvitték fürdetni a babát.
13/23 anonim válasza:
Nálunk a csecsemősök fürdették, helyben a szobában. Ők adták a ruhát, fürdetőt, törölközőt is. Nekünk csak pelenkát és popsi krémet kellett vinni.
14/23 anonim válasza:
A Honvéd kórházban szültem, most is ott fogok, ruhát kell vinni, szülés után megmosdatjak, utána csak otthon.
Első gyermek kisfiú, sosem jártam baba közelében sem, egy nap alatt az összes ruháját lepisilte, bármennyire is igyekeztem, hogy ne legyen olyan. A férjem hozott utánunk ruhákat.
Most kislányunk lesz, 6 body és ugyanennyi rugdalózó van a bőröndben a három napra, remélem elég lesz.
15/23 anonim válasza:
2021-ben és 2023-ban szültem. Csak születés után 2 órával fürdették, egyébként nem, ruhát adtak, csak hazahozóst vittem. A kórház honlapján sokszor kint van, mi kell.
16/23 anonim válasza:
A nővérek fürdették és csak a hazahozáshoz hozott be a párom ruhát, addig azokban volt amiket ott adtak rájuk
17/23 anonim válasza:
Székesfehérváron szültem 2x. Ruhát csak hazamenőset kell bevinni, amúgy adnak. De persze ha sajátot akar az anyuka ráadni nincs akadálya. Minden este fürdették a nővérek ( kivéve a születése napján).
18/23 anonim válasza:
Nálunk bizony fürdetnek,méghozzá hajnalban,hogy vizitre rendben legyenek.Ettől persze az összes baba ordít hajnali 4-től 6-ig,7-ig ameddig a vizit le nem megy,merthogy addig vissza sem hozzák őket.Ruhát azt adnak.
19/23 anonim válasza:
Újszülött bőrének egyébként sem való babafürdető, csak a tiszta meleg víz.
20/23 anonim válasza:
Szia. Én multhéten szerdán szültem, a csecsemősök fürdették minden reggel a babámat. Ruhát nem kellett vinni mert azt ott adtak rá csak fotózáshoz ha esetleg nem volt jó a kórházi ruha, plusz amibe haza hozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!