Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak személyesen lehet ügyfélk...

Fecalol kérdése:

Csak személyesen lehet ügyfélkaput regisztrálni 6 hetes fiamnak?

Figyelt kérdés

A védőnők azt mondta hogy több szülőtől is hallotta már, hogy nem kell bemenni személyesen ehhez, persze részleteket nem tudott mondani és én sem találtam írásos formában semmit erről.

Lehet valahogy online is regisztrálni a gyermekemet?

márc. 11. 11:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

4# Én pl. lepontoztalak,mert totál nem a kérdésre válaszoltál. Hol jön ide a személyi? :D EESZT-ről van itt szó és ügyfélkapuról.

Személyesen lehet csak kérdező.

márc. 11. 14:36
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
11. Hát nekünk meg sikerült online...erről ennyit. Mindenki nagyon okos itt,de úgy látszik ahány hivatal annyi "helyes" megoldás.
márc. 11. 15:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12# Akkor kérlek linkeld be hol sikerült nektek online az EESZT hozzáférés,hogy másnak is mehessen. :) Mivel egy db online rendszer van,tehát ez nem hivataltól függ. Egy db ügyfélkapu van. 11# vagyok.
márc. 11. 15:40
 14/19 anonim ***** válasza:
45%

"Hol jön ide a személyi? "

Úgy jött ide, hogy ha van személyi, ami kötelező és nyilván csak személyesen lehet, akkor UTÁNA azzal már elintézhető online az ügyfélkapu.

márc. 11. 15:53
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
14# De a gyereknek az EESZT-hez TE mint szülő kapsz hozzáférést,egy alfiókot a sajátodban. Legalább is nekem így csinálták,18 évig van hozzáférésem.
márc. 11. 16:06
 16/19 anonim ***** válasza:
33%

15, de nem ez az egyetlen módja, hogy hozzáférj. Ha önálló ügyfélkaput regisztrálsz neki online a személyijét használva, akkor nem kell alfiók, egyszerűen belépsz a "nevében" ha kell.

Azért is praktikusabb, mert más ügyet is intézhetsz online, ha teljes ügyfélkapus hozzaférése van.

márc. 11. 16:58
 17/19 anonim ***** válasza:
28%
Minek egy gyereknek ügyfélkapu?
márc. 11. 20:08
 18/19 anonim ***** válasza:
26%
márc. 12. 01:31
 19/19 A kérdező kommentje:
Időközben foglaltam időpontot kormányablakba, kb 30-40 perces(pont kifogtam egy betanítást) ügyintézés alatt hozzákapcsolták az eesztjét az enyémhez.
márc. 23. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!