6hetes babamnak megnyomtam a kutacsat lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma öltöztetès közben véletlenül megnyomtam a kutacsat, fogalmam sincs hogy hogy, nagyon bűntudatom van 😭. Lehet belőle baj? Veletek volt már így?#kutacs #6.hetes baba
jan. 25. 22:19
1/9 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvost.
Ne nyomkodd a fejét!
2/9 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy annyira megnyomtad volna, nyugi. Ha bizonytalan vagy, ilyen kérdéssel bármikor felhívhatod a gyerekorvosi ügyeletet. Ők biztosan szakszerű választ adnak.
3/9 A kérdező kommentje:
1/2 Te szerinted szándékosan csináltam?????????????
jan. 25. 23:28
4/9 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm.
jan. 25. 23:28
5/9 anonim válasza:
Ha a baba nem kezdett el sírni, nem lett tőle nyűgös, illetve nem lilult be, semmi nyoma sincs, akkor nem valószínű, hogy baj van. De ha annyira aggódsz, mindenképp orvost kérdezz.
6/9 anonim válasza:
Az orvos,meg amikor a kutacsot vizsgálja,jól megnyomkodja. És abból sincs baj.
7/9 anonim válasza:
Nem lesz baja. Nekem az elsőnél a doki úgy magyarázta, hogy a kutacs olyan mint egy kifeszített vitorlavászon, ha valami éles megszúrja, megsérti az baj, de ha a kezeddel megnyomod, megütöd kicsit, attól semmi baja nem lesz, strapabíróak azért a babák. 🙂
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat❤️😭 mindenen stresszelek…..
jan. 26. 10:56
9/9 anonim válasza:
Nyugi, fog még esni kelni sokat. Szinte gumiból vannak 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!