Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik etető+pihenőszék jó?

Melyik etető+pihenőszék jó?

Figyelt kérdés

4 hónapos a kislányom, nagyon kíváncsi. Mivel egyszer úgyis vennénk neki etetőszéket láttam, hogy vannak olyanok, amik pihenő-és etetőszék egyben.

Szerintetek melyik jó? Nem árt neki, jól fektethető? Tudom, hogy nem szabad ültetni.

Hauck Sit N Relax

Kinderkraft Lastree

Lionelo Cora

Volt neki ringatós pihenőszéke, de azt nem szívesen cipeltem volna mindenhova a lakásban.

márc. 11. 00:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem elmondásra, hanem láttam a saját szememmel, hogy a barátnőm eteti a gyereket, a gyerek maszatol, összekeni a széket, és utána szar letakarítani, mert a kaja minden apró résbe beleül. Persze, mosható a huzat, de nem életszerű, hogy naponta mosd.
márc. 11. 10:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nekem azért lenne jó, hogy belerakjam, ha szeretnék valamit csinálni. Nem szeretnék már külön pihenőszéket venni, mert ezeket legalább lehet gurítani. Az, hogy leeszi, hát ez a dolga, nekem nem gond. Amennyire tudom majd takarítom. Igazából az érdekelt volna, hogy a pihenőszék rész mennyire dönthető, jól fekszik-e benne a baba.

Van babaöblünk, amibe fekszik, de abban nincs el mindig annyira. A ringatóba beleraktam, mielőtt eladtam és vigyorgott.

márc. 11. 10:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor inkább tedd autós hordozóba.
márc. 11. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.neztem utána ezeknek és a válaszokat sem olvastam el,de etetőszék ez: a takarítási lehetőség a legfontosabb,minél gyorsabban és egyszerűbben. Most egy éves a lányom,eddig még hagyján,de amióta önállóan eszik,darabokat meg kb mindent,azóta disznool van minden egyes evés után. Nekünk joie snacker van,amíg én etettem,is takarítani kellett,de sokkal egyszerűbb volt. Most gyakorlatilag vehetnem le a huzatot minden alkalom után... amugya szék jó,a gyerek szeret benne lenni,de egy agyvérzés a napi öt hat takarítás (és muszáj,mert nem akarom mocskosan beletenni a gyereket)

Persze tudom itt vannak akiknek patyolat módra eszik.a gyerek,késsel villával,halkéssel,stb egy évesen,de az átlag nem az.

márc. 11. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!