Melyik etető+pihenőszék jó?
4 hónapos a kislányom, nagyon kíváncsi. Mivel egyszer úgyis vennénk neki etetőszéket láttam, hogy vannak olyanok, amik pihenő-és etetőszék egyben.
Szerintetek melyik jó? Nem árt neki, jól fektethető? Tudom, hogy nem szabad ültetni.
Hauck Sit N Relax
Kinderkraft Lastree
Lionelo Cora
Volt neki ringatós pihenőszéke, de azt nem szívesen cipeltem volna mindenhova a lakásban.
Köszönöm a válaszokat. Nekem azért lenne jó, hogy belerakjam, ha szeretnék valamit csinálni. Nem szeretnék már külön pihenőszéket venni, mert ezeket legalább lehet gurítani. Az, hogy leeszi, hát ez a dolga, nekem nem gond. Amennyire tudom majd takarítom. Igazából az érdekelt volna, hogy a pihenőszék rész mennyire dönthető, jól fekszik-e benne a baba.
Van babaöblünk, amibe fekszik, de abban nincs el mindig annyira. A ringatóba beleraktam, mielőtt eladtam és vigyorgott.
Nem.neztem utána ezeknek és a válaszokat sem olvastam el,de etetőszék ez: a takarítási lehetőség a legfontosabb,minél gyorsabban és egyszerűbben. Most egy éves a lányom,eddig még hagyján,de amióta önállóan eszik,darabokat meg kb mindent,azóta disznool van minden egyes evés után. Nekünk joie snacker van,amíg én etettem,is takarítani kellett,de sokkal egyszerűbb volt. Most gyakorlatilag vehetnem le a huzatot minden alkalom után... amugya szék jó,a gyerek szeret benne lenni,de egy agyvérzés a napi öt hat takarítás (és muszáj,mert nem akarom mocskosan beletenni a gyereket)
Persze tudom itt vannak akiknek patyolat módra eszik.a gyerek,késsel villával,halkéssel,stb egy évesen,de az átlag nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!