Ajánlanátok nekem babakocsit? "igényeim" bővebben lent.
VAn egy Retrus babkocsim, de nagyon fáj a csuklóm tőle 2 hete, mert nehéz irányítani, tehát valami könnyűre lenne szükségem, mert napi 3 órát sétálunk.
-nagy kerekei legyenek
-átfordítható tolókar vagy a ráhelyezés legyen változtatható.
-6 hósak leszünk, tehát még mélykocsi funkciója is megfelelő legyen télire nekünk
-több pozícióba dönthető háttámla
- legyen elég nagy tárolója( bevásárlás miatt)
- ha hordozós akkor 0-13 kg-os legyen a rácsatlakoztatható (mert 8,5 kg. vagyunk)
KÖszi a segítséget "csak" ennyi az igényem :-)
Az a helyzet, hogy úgyis csak élőben tudod eldönteni. Én mindenképpen baby design tinyt akartam venni, addig nézegettem a neten. Aztán mikor megláttam élőben, mondtam az eladónak hogy gyorsan rakja el. Köszönőviszonyban nem volt azzal, amit elképzeltem róla.
Aztán megláttam a chipolinot, amit a neten arra sem méltattam, hogy rendesen mgnézzem, és tátva maradt a szám. Mintha én gyártottam volna, a saját elkézeléseim alapján.
Majd írd meg, mit választottál!
szia, megvettem a kocsit, ez is chipolino, és ez jobban megfelelt nekem, de gyönyörű, imádom!!!
Alig várom , hogy holnap sétáljak a drágámmal:-)
Köszi, hogy ezt a márkát figyelmembe ajánlottad .
Tényleg szebbek élőben, mint a neten.kéket vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!