Akiknek iskolás gyerekek vannak, és mellette szopizos újszülött, hogy alakítják a reggelt, hogy időben tudjanak indulni suliba? Illetve aki 37 éves kor körül szült, mennyire volt türelmes, nyugodt szülő?
Már nagyok a Tesók 17,13,10.
Masik városba hordom őket suliba. Most jön a tesó. Egyszerűen nem tudom hogyan kellene ezt majd csinálni. Rég voltak már picik, de akkor városban laktunk séta távolság ovi, suli.
Mennyi idővel indulás előtt keltek?
Most fél 7kor kelek. Keltem a fiúkat. Reggeliznek, pisi, mosakodas, fogmosas. Kutyákat megetetik. 7:10kor már a kocsiban ülünk. Ennyi év után azt hittem én leszek a rutinos szülő, most meg tele vagyok félelemmel, pedig tervezett baba. Tudom nevetséges, de mindent olyan más. A nagyok együtt voltak kicsik, gördülékeny volt minden. A férjem kamionoskent csak hétvégén van itthon, így ő nem opció hétköznap. Dehat régen sem volt ez másképp. Maga a terhesség is rettegés folyton, mert mindennap aggódom a következő vizsgálatig.
Köszi, nem ülnek fel a buszra.
Tekintsünk el akkor attól hogy nagyobbak már.
Életkor nélkül érdekelne mások reggeli rutinja.
Ez a válasz nem volt sajnos hasznos. 😅
A nagy amúgy buszozik, délután busszal jár haza.
A 10 évest viszont nem fogom engedni, elhiszem hogy mások engedik,de az az ő dolguk.
A Nagy is már buszozott 10 évesen, de minden gyerek más. A
Kicsi nálunk nem érett még erre. :)
A kérdésem az volna, ha a Tesókat suliba, akár oviba viszitek, hánykor keltek, hogy időben indulni tudjatok?
Mi a rutin reggel?
Jövőre a 10 éves gyerekem másik városba fog járni iskolába.
Egyedül buszon mert nekem nincs jogosítványom, férjem dolgozik.
Én nyolc éves koromtól buszoztam egyedül az iskolába.
Mellesleg ott vannak a nagyok, mindehetne busszal, nem kell ennyire anyamasszony katonáit csinálni a gyerekekből
A kérdésre a válasz pedig az, hogy mindenhol mas válik be, más a rutin.
Majd rájössz nektek mi a jó.
Köszi, nem ülnek fel a buszra.
Ja,mert nektek gazdag picsaknak a buszozás túl proli.
Inkább hurcolod a segguket minden nap, nemhogy keverednek az egyszerű parasztokkal.
Flegma majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!