Fejkörfogat méret gond lenne?
3050 gramm, 51 cm 32 cm fejkörfogat mérettel született.
1 hetesen védőnőnél: 3030 gramm, 51 cm, 32 cm fejkörfogat.
1 hónaposan védőnőnél: 3950 gramm, 51 cm, 37 cm fejkörfogat.
2 hónaposan védőnőnél: 5220 gramm, 59 cm, 39 cm fejkörfogat.
A 2. hónapos státusz tegnap volt. Dr nő megjegyezte a súlya picit sokat nőtt. A fejkörfogat aggaszt, itthon láttam, hogy a WHO szerint nagy. De nem mondtak semmit, hogy gond lenne, gondolom szóltak volna... vagy el is mérhették?
Mondjuk az sem tűnik valósnak hohy 1 hónap alatt 8cm nő.
De egyébként vannak nagyobb fejű emberek és ha megnézed akkor 2 cm nö ami teljesen ok.
Első 1 honapban valószínű alakult a fejformája azért lett nagy a változás.
Ha anyatejes akkor ne foglalkozz a súllyal mert úgy is ő tufdj mikor mennyit kell enni.
Én gyerekemnek 2 hónaposan 40 cm volt a feje, most 3 hónaposan 42. A tracker szerint óriási feje van, én is láttam, de a nagyobbik gyerek ugyanez volt, és "kiegyenlítődött", tehát neki jó ideje nem nőtt a feje, a teste igen, és most a normál tartományban van.
Nem tudom mitől függ, nem követi a görbét. Nincs semmi baja, sose tette szóvá senki, csak sapka vásárlásnál figyelni kellett, hogy nem a ruhájához passzoló méret kell, hanem nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!