Melyik lánynevet választanátok?
Erdei vezetéknévhez. :)
Hanna, Zoé, Lili, Liza, Petra, Janka, Szófia, Vanessza, Hajnalka, Alíz, Bella, Emma. Ennyi :D.
Tudom néhány elcsépelt meg tucat de ez most nem lényeges. A lényeg a hangzás, hogy jól hangozzon egymással. Nem kell más nevet ajánlani, a felsoroltak közül írj egyet vagy többet. Köszi!***
Poénos megjegyzéseket ha lehet ne írjatok, mert le fogom pontozni hiába szánod viccnek mint pl. erdei szamóca, erdei málna, erdei ibolya vagy szoktam még látni Béla...nem ez a kérdés, így kerüljük légyszi. :)
Hajnalkát a vezetéknévhez semmiképpen! Volt egy Mezei Virág ismerősöm, akinek a tesója Jácint volt... sztem szörnyű.
A felsoroltak közül a mély hangrendűek közül választanék. Meg szempont lenne, hogy a szülinap és karácsony között legyen.
Én az Emmát választanám, pusztán személyes szimpátia alapján, és mert nekem tetszenek az alliteráló nevek.
Biztosan nem választanám: Zoé, Liza, Vanessza, Bella.
Szerintem ezek közül a Petrával hangzik a legjobban.
De ha nem akarsz ilyen növény névvel párosítani, akkor én a Hajnalkát is elvetném, az is elég beszélő név.
Erdei Hanna
Erdei Janka
A többivel nekem nagyon nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!