Szerintetek normális súly 10 hónapos babának (21.-én lesz 11hós) 7940gramm?
Múlthéten jártunk a védőnőnél aki szerint a kisfiam nem hízik. Egyébként hízik ő, csak nem feltétlen fél kilót vagy többet, hanem változó mikor mennyit. Januártól februárig hízott fél kilót de ez a védőnőnek nem elég mert most csak 120 grammot hízott kb. Na most mi februárban is és december legvégén elkaptuk ezt a hasmenéses hányós vírust. A februári csak hasmenéses volt. De ez sem számít neki.
Egyébként a kisfiam nagyon szuperül fejlődik, jókedvű, állandóan megy minden felé. 5 hónapos korában tanult meg mászni, ülni, kapaszkodva felállni. Ahogy 10hós lett, elkezdett járni. Úgyhogy tényleg nagyon jól fejlődik. Én nem látom, hogy bármi okot adna az aggodalomra. Enni eszik, normálisan megy a hozzátáplálás (bár néha eléggé válogatós) kap anyatejet illetve pótlásként tápszert is. Centire kb 74-75cm. Remélem semmi fontosat nem hagytam ki.
Szerintetek ez a súly normális neki? A ti babátok mekkora volt 10 hónaposan?
Esetleg ha van valami tanácsotok táplálással kapcsolatban vagy akármi másban, szívesen fogadom 😊
Hány kilóval született? Ez lényeges infó lenne.
Unokahúgom 7000gr volt 1 évesen, pedig 3000gr-mal született, jóval többnek kellett volna lennie a papírforma szerint.
Nem kevés ennyi idősen ez a súly. Sőt a fejlődése is rendben van, inkább picit gyors is.
Ne stresszeld magad rajta, egyik füleden be a másikon ki.
1 éves lány 7800gr
Nálunk is megfelelő a súly.
Nálatok sincs problema.
Szerintem igen
Az enyém 8,8 kg, ugyanígy 74-75 centihez. Kerek 1 héttel idősebb, mint a tiéd.
Jaj tényleg kihagytam, mennyivel született. 3300grammal született 😊
Eddig egyébként oda jutottunk, hogy el kell vinnem a védőnő miatt vérvételre… a gyermekorvosnak hazudott mert azt mondta, egyáltalán nem hízik, ő pedig elhitte neki, adta is a beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!