Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babám elhúzódik ha...

10 hónapos babám elhúzódik ha puszilni szeretném, ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem szeret engem, azért nem akarja hogy pusziljam?
febr. 5. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy 10 hónapos gyereknek az anyja a mindene. Felesleges kitalálni olyat, hogy nem szeret. Nincs igénye arra, hogy puszilgasd. Normalis.
febr. 5. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Nem feltétlenül így fejezi ki a szeretetet.
febr. 5. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne keress benne összefüggést, minden gyerek más vannak kevésbé bújosak és olyanok is akiket inkább megölelni lehet mint puszilni. Ez nem azt jelenti hogy ne szeretne, főleg egy 10hós esetében.
febr. 5. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Kisfiam is 10 honapos, o is elhuzodik, igy nem eroltetem. Akkor szoktam puszilgatni, ha nyugos, vagy almos, mert akkor szereti.

En nem gondolom ezt problemanak, egyeni preferencia kerdese. Meg persze meg valtozhat is.

Emlekszem kicsikent hogy gyuloltem, amikor mindenfele szinte vadidegen rokont korbe kellett puszilni, ha neha talalkoztunk, mert anyam azt mondta. Kenyelmetlen es kellemetlen volt, en ezt se fogom eroltetni a gyerekemnel.

febr. 5. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
5 évesem sem szereti, sosem szerette.
febr. 5. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!