Rosszul vagyok, mikor a kisbabám sír?
Mondjuk a hajnali 3 gyanús kicsit, mert hajnali 1-ig szokott tartani általában maximum (nem tudom miért).
Mennyit alszik nap közben?
Tápszeres vagy anyatejes?
Az én gyerekeim táposak voltak és időközben rájöttem hogy a jana víztől görcsölt a lányom.
Aztán átváltottam Szentkirályira és 3 nap múlva elmúlt..
Fiamnál ugyanez volt, viszont rá kellett arra is jönnöm hogy ő nem bírja a Beba tápot, így váltottam Milumilra.
Ha egy baba sír, akkor valami baja van. Rá kell jönni mi a gond.
Én pl inni is adtam nekik vag nagyon de tényleg nagyon gyenge kamilla teát egy csipet cukorral vagy babavízet.
Most csak ennyi jut eszembe de ki kell tapasztalni hogy mi a gond.
Egyébként a zöldes széklet is hasfájásra utal.
Még valami eszembe jutott.. nem lehet hogy este fázik? Csuklás arra utal ha fázik a baba..
Vagy esetleg melege van? Gondolj át mindent alaposan.
Ésss a rendszer is fontos.
Be kell tartani az etetési időt és mibdent este ugyanabban az időben fürdetés.
Nyilván mindenki másképp csinálja de nekem bevált minden.
4-5hónaposan átaludták az éjszakát. Mikor újra éjszakáztak,akkor már jött a fogzás.
Na ezek a modern hülyességek amiket nem tartottam be, hogy ne adj a babának vizet...
Kepzeld el nyáron hogy iszod a zsíros édes tejet de sose adsz inni szegény gyereknek...🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Maradtam a régi bevállt módszernél. Ezért is voltak nyugodtak es kiegyensúlyozódtak a gyerekeim és nagyon hamar átaludták az éjszakát.
Természetesen arra hallgatsz akire akarsz, en csak leírtam a tapasztalataimat amik beválltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!