Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rosszul vagyok, mikor a...

Rosszul vagyok, mikor a kisbabám sír?

Figyelt kérdés
Öt hetes császáros baba. Imádom, harcoltunk sokat érte ,mire összejött. Valamiért az elmúlt 2 hétben minden este kész cirkusz. Se az apja , se én nem tudjuk megnyugtatni. Van ,hogy este 8-tól hajnali 3-ig sír. Nem éhes, tiszta a pelus, dajkàlva van, tudom ,nem lenne szabad, de van hogy közénk tesszük az ágyba már annyira sajnáljuk, de semmi nem segít. Nem hasfájós, semmi ilyen gondja nincs. Viszont mikor ilyen állapotban van, ha tehetném, kiszaladnék a világból, úgy sajnálom, hogy nem tudok rajta segíteni. De mivel ezt nem tehetem meg, így fizikai rosszullét jön rám, konkrét hányinger. Egészen addig, míg el nem alszik. Napközben tök jól elvagyunk ketten, rosszul sem vagyok ha sír, mert viszonylag könnyű megnyugtatni nappal. És nem tudom, ez a rosszullét nálam minden este mitől van. Szervi, vagy lelki eredetű, nem tudom. Tervezek a hónap közepén szakemberhez menni, hogy valahogy oldjuk meg ezt az egészet, hátha valami okosat mond. Rossz anyának érzem magam, hogy nem tudok segíteni a saját gyerekemen.
2024. márc. 3. 20:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Voltunk már dokinál, ő mondta, hogy ez nem hasfájás. És ha ölbe vesszük sokszor megnyugszik pl napközben. Ha a hasa fájna, akkor ölben sem múlna el neki nem? Csak kérdem, mert nem tudom.
2024. márc. 3. 21:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A hasfájás általában este jelentkezik, mindig ugyanabban az időpontban és a tiétek is este sír.
2024. márc. 3. 21:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hasfájás. Az, hogy rosszul vagy, teljesen normális, csak az empátia okozza. A kisbaba sírás úgy van kitalálva (vagy te vagy úgy kitalálva), hogy elviselhetetlennek találd, és menj segíteni neki. Szülés előtt cukinak találtam a kis bégetős újszülött sírást, aztán megszületett a babám, és nagyon durva gyomorgörcsöm van azóta is, amikor sikítva sír (már másfél éves).
2024. márc. 3. 21:46
 14/24 anonim ***** válasza:
17%

Mondjuk a hajnali 3 gyanús kicsit, mert hajnali 1-ig szokott tartani általában maximum (nem tudom miért).

Mennyit alszik nap közben?

2024. márc. 3. 21:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus kólikás hasfájás,mert mindig ugyanakkor sír. Espumisan és biogaia vált be nekünk. Biogaia azért kellett hogy császáros babaként minden bacit megkapjon,espumisan a hasfájásra. Az segített ha ment a kedvenc zenéje közben hordozóban ringattam magamon. Nekünk a nickelback vált be😅 van akinek a porszívós fehér zaj jön be youtube-on is van ilyen vagy spotify-on.
2024. márc. 3. 22:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Kólikás sírás, nekem sírt a babám 3 hétig mindennap ugyanabban az időben max hajnal 1ig.Biogaia cseppekel radikális változást értünk el 4 nap alatt.
2024. márc. 3. 23:10
 17/24 anonim ***** válasza:
21%

Tápszeres vagy anyatejes?

Az én gyerekeim táposak voltak és időközben rájöttem hogy a jana víztől görcsölt a lányom.

Aztán átváltottam Szentkirályira és 3 nap múlva elmúlt..

Fiamnál ugyanez volt, viszont rá kellett arra is jönnöm hogy ő nem bírja a Beba tápot, így váltottam Milumilra.

Ha egy baba sír, akkor valami baja van. Rá kell jönni mi a gond.

Én pl inni is adtam nekik vag nagyon de tényleg nagyon gyenge kamilla teát egy csipet cukorral vagy babavízet.

Most csak ennyi jut eszembe de ki kell tapasztalni hogy mi a gond.

Egyébként a zöldes széklet is hasfájásra utal.

2024. márc. 3. 23:29
 18/24 anonim ***** válasza:
20%

Még valami eszembe jutott.. nem lehet hogy este fázik? Csuklás arra utal ha fázik a baba..

Vagy esetleg melege van? Gondolj át mindent alaposan.

Ésss a rendszer is fontos.

Be kell tartani az etetési időt és mibdent este ugyanabban az időben fürdetés.

Nyilván mindenki másképp csinálja de nekem bevált minden.

4-5hónaposan átaludták az éjszakát. Mikor újra éjszakáztak,akkor már jött a fogzás.

2024. márc. 3. 23:34
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Teát semmiképp ne adj neki, és nincs ilyen, hogy be kell tartani etetési időt. Igény szerint a legjobb etetni a hasfájós babákat is.
2024. márc. 4. 07:07
 20/24 anonim ***** válasza:
46%

Na ezek a modern hülyességek amiket nem tartottam be, hogy ne adj a babának vizet...

Kepzeld el nyáron hogy iszod a zsíros édes tejet de sose adsz inni szegény gyereknek...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Maradtam a régi bevállt módszernél. Ezért is voltak nyugodtak es kiegyensúlyozódtak a gyerekeim és nagyon hamar átaludták az éjszakát.

Természetesen arra hallgatsz akire akarsz, en csak leírtam a tapasztalataimat amik beválltak.

2024. márc. 4. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!