Rosszul vagyok, mikor a kisbabám sír?
A baba lehet túlfárad, ha nincs más tippetek. Vagy fáj a hasa (puki torna), próbáljatok biogaiai cseppet meg espumisant.
Nekem is hasonló volt, együtt sírtunk a babával. El fog múlni.
Miből feltételezed, hogy nem a hasa fáj? Mert a leírásodból ítélve szerintem meg nagyon is fáj szegénynek a hasa. Amúgy meg nyugodtan tegyétek magatok közé, nincs olyan szabály, hogy nem lehet.
Szerintem pszichológust érdemes felkeresned.
Szerintem senki nem viseli jol, ha orakig sir a babaja. Kisfiam mar 10 honapos, de en is annyira szarul erzem magam, ha sir es semmivel nem lehet megnyugtatni, neha meg most is elofordul ilyen. De nem tartom magam rossz anyanak emiatt, mert vannak erzeseim.
Az ujszulott siras meg borzasztobb szerintem, meg olyan picike es vedtelen meg, osszeszorul az ember szive.
A rosszullet a szorongastol, tehetetlensegtol es a faradtsagtol van szerintem.
Egyebkent meg tipik hasfajasnak tunik nekem is, de persze nem vagyunk ott, csak gyanus, hogy orakig sir es este. Ezek is a jelei.
Miért ne lenne szabad közetek tenni, ha ez az igénye? A kezdetektől velünk alszik a lányunk, mert ezt igényelte.
Az pedig ösztönös, hogy rosszul érzed magad a sírásától,hiszen baja van, amit meg akarsz oldani. Akkor lenne baj, ha hidegen hagyna.
Ez így leírva pedig tipikus hasfájásnak tűnik. Az érzéseid normálisak, a természet így alkotott meg, hogy nagyon rossz legyen neked a babasírás és tenni akarj ellene, azonnal. Evolúciós késztetés.
Én is utálom. Mármint nem a gyereket, csak ha sír. Nem bírom hallgatni, egyiket se, az idősebbet se, rögtön próbálok segíteni. Sose értettem a sírni hagyás intézményét, amióta anya vagyok. Én nem bírom hallgatni, rosszul vagyok tőle, inkább félbehagyok akármit, de felveszem. Ha kell órákig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!