Szerintetek kicsi a 4 hónapos babám?
3300g volt születésénél, kislány.
Most 5800, még 6 napja van a 4.hós státuszig. Kicsit aggódom néha, mert a kisfiam 3570g volt születésénél és ennyi idősen már 6800g volt.
Nyilván se tömni se sürgetni nem lehet és nem is akarom. Csak izgulok picit. Amúgy tápszeres kislány, majdnem mindennap kisgámolom 700-750ml között eszik átlagban.
Egyébként pl nekem anyukám nem is érti ezt a “parát”. Anno 6 hónapos korra kellett duplázni. Amit nekem a fiam már kb 4 hónapos korában megtett. De anyukám szerint tök feleslegesen parázok a súlyán, mert így is mindjárt 6 kg, és fél éves korára kb pont duplázni fog, ami teljesen eleg is. Csak mégis tényleg mindenhol ilyen 6-7-8 kg babákról olvasni, és most hogy az enyém nem annyi😄 eljött az idő izgulni.
Amúgy azt hittem a lányokkal könnyebb, mindenki ezt mondta legalább is. Meg hogy másodjára is. Na nem tudom, de nálam kb minden az ellenkezője🤦🏻♀️😃
Előző kommentelő vagyok.
Elhiszem, körülöttem mindenki babája 1 hósan minimum 4-4,5kg az enyém meg 3300volt 1 hósan.Ez van. Picit aggódtam, most is aggódom, ha megeszi a 120at már örülök.De nő a saját tempójában, eszik,boldog baba ez számit. 56os ruhákat hord 6 hetesen. Ne aggódd túl 🫶🥰
13# köszi! Aranyos vagy!
Egyebként nekem lassan 4 hónaposan 150ml+5 kanál tápit eszik. Általában 5x egy nap. Ez összekeverve 170ml.
(Van amikor kér még-ez ritka, de van amikor hagy belőle 10-30ml is)
Úgyhogy 6 hetesen a 120 ml amúgy tök jó szerintem.
Egyébként gondoltam már rá, hogy lehet a tápszer nem az igazi.. de nem tudom, gondolom más baba is eszi.🤷🏻♀️ én a kisfiamnál anno 4-5 hó között elkezdtem a kóstoltatást, de szerintem vele most megvárjuk az 5.hónapot.. köszi a bíztatást. Viszont kívánok monden jót!
A hasfájós kommentet nem teljesen értem.
Nem a tápszer a gond, nyugi.Ha eddig nem volt gond és nem is váltottátok le eddig akkor nem az a gond szerintem. Hány ezer tápszeres baba van és mindegyik felnőtt és egészséges.Ezek a készítmények jól kivannak találva és a babák igényeihez vannak igazìtva.No para
Köszönöm, viszont kívánom a legjobbakat ❤️
Miért akarod, hogy többet hízzon, ha így is megfelelően gyarapszik?
A fejedben kell elsősorban rendet tenni, gyereked van, nem hízó malacod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!