Mi a véleményetek az ilyen zenélő játékokról? Mennyire segítik a baba fejlődését?
Szerintem segíthetik, ahogy bármilyen más játék is (vagy egy üres joghurtos pohár 😀).
Sok baba "gombmániás", az enyém pl. mindent nyomkod, azt is, aminek nem tapasztal semmi eredményét, ez meg gondolom zenél is, így mondjuk kapásból megtapasztalja rajta az ok-okozati összefüggéseket (megnyomom->zenél), fejleszti a kézkoordinációt stb.
Arra tökéletesen jól, hogy a szülők idegrendszerét le küldje 😂
Én speciel rühellem, és mindig mikor valaki ilyet vett a gyerekeknek megtudtam volna folytani. Miért? Miért akarnak kicseszni a szülőkkel? 🤌
Főleg az a legszupibb amit nem lehet kikapcsolni külön és éjjel el kezd magától vinnyogni.. 👍
Kerülöm az ilyen vackokat. Hiper-szupernek van beállítva, közben meg egy ekkora gyereket bármi fejleszt, és fölöslegesen hallgatják a szülők egész nap a játék vernyogását.
A természetes játékok híve vagyok, amennyire ezt lehet tartani. Van lego, playmobil, de a villogó, pörgő, zenélő kacatok többnyire repülnek.
Nem szokták javasolni, mert a túl sokat tudó játékok a gyermeki fantáziát gyengítik.
Pl. adott egy sima plüssállat meg egy beszélő/éneklő/táncoló. Az előbbinél a gyerek elképzeli, mi mindent csinál a kis figura, ha ő mozgatja, beszélteti. Az utóbbinál minden készen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!