Érdemes zenélő forgót venni a kiságyra?
Figyelt kérdés
Leköti a babát, vagy inkább csak "szoba dizájn"? Milyet érdemes venni?
Esetleg más játék a kiságy szélére, amit érdemes lehet megvenni?
Semmink nincs még, de hamarosan érkezik a babánk, valamit azért szeretnék beszerezni neki. :)
2022. ápr. 13. 21:20
1/16 anonim válasza:
Nálunk viszonylag hasznos volt, igaz más módon. Pelenkázáskor kapcsoltuk be, hogy lekössük a figyelmét addig. Az ágyba nem is nagyon tettük a gyereket, az is dísznek van a szobában.
Ha most állnék a boltban, hogy vegyem vagy ne, inkább kihagynám.
2/16 anonim válasza:
Egyiknek sem vettem,soha nem éreztem hiányát.
3/16 anonim válasza:
Mint az 1-es. A kiságy és a forgó is dísznek van.
4/16 anonim válasza:
Mi használjuk amíg összehajtom a ruháit. Ugyanis az ágya egy óriási, baromi drága összehajtogatásra váró ruhakupac tároló :D
Nem halnék bele, ha nem lenne, de kaptuk és szeretem.
5/16 anonim válasza:
A kisfiam imádta. Gőgicsélt mellé, nyúlt az állatok felé.
A kislányom le se sz.rta 🤷♀️
8/16 anonim válasza:
Mindkét gyerekem szerette, egész kicsiként úgy aludtak el, hogy ment, nézegették, hallgatták és szépen elaludtak.
9/16 anonim válasza:
Az én kislányomat egyáltalán nem kötötte le. Más meg nagyon szereti, ez csak a gyakorlatban derül ki, viszont nem fog meghalni nélküle :)
10/16 anonim válasza:
Mi kaptunk, de alvás helyett csak nézegette, néha jól fel is pörgette a kisfiam, szóval hamar leszereltük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!