Érdemes zenélő forgót venni a kiságyra?
Figyelt kérdés
Leköti a babát, vagy inkább csak "szoba dizájn"? Milyet érdemes venni?
Esetleg más játék a kiságy szélére, amit érdemes lehet megvenni?
Semmink nincs még, de hamarosan érkezik a babánk, valamit azért szeretnék beszerezni neki. :)
2022. ápr. 13. 21:20
11/16 anonim válasza:
A zenélő forgó NEM alváshoz lett kitalálva...Nappali időtöltő.
12/16 anonim válasza:
Nálunk is szeretik a fiúk, de tényleg sokszor útban van. Mi is ajándékba kaptuk.
Szerintem ami még hasznos, és én az ágyban használom, az egy kifeszíthető bohócos csörgő. Az ágy két oldalán rögzítem és tud vele matatni. (Azért nem a babakocsira rakom, mert azt nem éri át)
Viszont sokan nem szeretik, ha az ágyban játék van, mert azt tartják, hogy így elveszíti a kizárólag alvás funkcióját.
13/16 A kérdező kommentje:
Nálunk is útban lenne valószínű, ezért is gondolkodtam el rajta. Lehet inkább a pelenkázó fölé teszek valami belógatható játékot. Kaptunk ilyen zenélő plüssöt, max azt a kiságy szélére teszem, ha szükségét látom. Illetve rendeltem kontrasztos képeket, hátha...
2022. ápr. 14. 10:18
14/16 anonim válasza:
13. Az viszont szuper ötlet. Mi is vettünk a pelenkázó fölé mert majd megtapasztalod egy idő után olyan mintha egy pontyot akarnál bepelenkázni. Nem mondom, hogy mindig lefoglalja, de sokszor elnézegeti.
15/16 anonim válasza:
Mi vettünk, de nem érdekelte, sőt inkább zavarta, es útban is volt mikor hajoltunk be hozza a kiságyba. Legközelebb nem vennék.
16/16 anonim válasza:
Mindkét gyerekem szerette. Az elsőnek csak egy egyszerű felhúzhatós volt, a másodiknak projektoros. Az annyiból volt jobb, hogy addig szólt a zene, amíg ki nem kapcsoltuk, fehér zajt is tudott. De túl sokáig egyiket sem tudtuk használni, mert amikor már nagyobbak lettek, állandóan azt cibálták. A projektorost mondjuk simán lehet használni asztalra utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!