Itt bögök mint egy hülye! Kisfiam beteg és ma voltam vele orvosnál kb.10ezer ft-ot hagytunk ott a gyógyszertárba! Férjem felhivott (bankkártyával fizettem) hogy mire ment el ennyi? Meghogy miért költök ennyit? Mit mondhattam volna? Leraktam!
Szia!
Egyszer velünk is elöfordult már ilyen csak akkor ő rotavirust kapta be és kb.15000 ft volt a gyogyszer.
Páromnak ment az sms hogy mennyi ment le a kártyárol akkor ő is felhivott elmontam mi mennyibe került megértette hogy nem magamnak vettem különféle vackokat és ennyi volt.
Biztos csak aggodik hogy mi lessz így veletek messze van a fizetés stb.
Ha rájön mire ment el a pénz akkor megnyugszik és minden elrendezödik.
Azért remélem majd megirod mit mond mikor megtudja!
Akkor itt nem erről az egy vásárlásról van szó, hanem többről.
Szerintem:
1. írj egy hónapig háztartási naplót, hogy mire mennyit költesz.
2. Utána egy hónapig ő vegyen meg mindent, felírod, hogy miből mennyi kell és hétvégén vásároljon be.
Így talán megérti, hogy hova megy el a pénz. Enélkül néha tényleg nehéz, hónap végén néha én is csak pislogok, hogy hova tűnt el a pénz, pedig semmi feleslegeset nem veszek, csak hát drága miden.
Hát én még egy sparos 4000 ft-os vásárláson is ki tudok akadni, csak mikor megnézem a blokkot, és látom, hogy tényleg: ez is ennyi volt, az is ennyi, akkor megértem.
Szerintem a párod is megérti, ha majd látja, hogy sajnos egy antibiotikum sosem olcsó, ellene kell a normaflore, nurofen sem olcsóság... ezért szokták azt mondani, hogy csak beteg ne legyen az ember.
A párod nem volt mostanában beteg? Tudhatná, hogy kb. ennyi megy el a gyógyszertárban, és nem is kell ahhoz gyereknek lenni.
Főleg ha megtehetitek.. majd lenyugszik, ne aggódj!
Mondd azt, hogy akkor 2 hétig NEKI nem vesztek semmit.
Mert ha ezen múlik a gyermek egészsége ez a minimum lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!