Itt bögök mint egy hülye! Kisfiam beteg és ma voltam vele orvosnál kb.10ezer ft-ot hagytunk ott a gyógyszertárba! Férjem felhivott (bankkártyával fizettem) hogy mire ment el ennyi? Meghogy miért költök ennyit? Mit mondhattam volna? Leraktam!
Na, akkor hagyd abba a bőgést. :) A gyereknek egyszerű torokgyulladása van, a legrosszabb, ami történhet, az a légcsőhurut, de mivel kapott antibiotikumot, meg fog gyógyulni. Valóban soknak tűnik a 10 e Ft, de én elhiszem, hogy ennyibe került mindez. Ha kell, hát kell.
A férjednek is csak rossz napja lehet, te meg ideges vagy a betegség miatt, ne fújjátok fel. Persze ettől még nincs joga bunkónak lenni veled, bár azt szerintem csak a többiek költötték bele, hogy bunkó is volt, te nem írtad, hogy csak kérdezett. Abban meg nincs semmi rossz, te is megkérdezted volna, nem?
Szerintem a férjed azt hitte, hogy megtetszett valami, és rögtön meg is vetted.Figyeld csak meg, ha megtudja, hogy gyógyszerekre kellett a babának, akkor meg majd elszégyelli magát.
Ne aggódj!Pár nap, és jobban lesz a gyerkőcöd!
Amúgy én is ilyen aggódós vagyok ha a saját babámról van szó.
Kitartás!Vegyél be magnéziumot!
na igen, az a kérdés, hogy a férjed tudta-e hogy mire költesz. De egyébként 10 ezer forint nem oylan sok, pillanatok alatt elmegy. ha pl a postán fizetem be a csekkeket, akko rtöbbszöröse is elmehet, pláne, hogy máe fűtünk. Egy bevásárlásnál is elmehet simán ennyi, ha veszel húst meg ilyesmiket.
A férjed ennyire nem engedi, hogy költs? EZ azért fura? Este is ráért volna megkérdezni, hogy merre jártatok és mit vettetek.
HA meg tudta, hogy beteg a gyerek és gyógyszerre költötted, akkor viszont nagyon bunkó dolog volt tőle, hogy számonkér, hogy miért ennyit költöttél.
Mindenesetre hagyd abba a sírást és este nyugodtan beszéljétek meg. LEhet, hogy neki is rossz napja volt, meg ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!