Tudtad, hogy terhesen és szoptatás alatt nem lehet mogyorót enni, mert allergizálhat?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 10:56
2/12 Callista válasza:
Nem igaz, nyugodtan lehet enni...
3/12 anonim válasza:
Honnan vetted ezt? Ne terjeszd a téves információt légyszives. A gyerek nem ehet cirka 2 éves koráig mogyorót, mert az egyik legallergizálóbb gyümölcs.
4/12 anonim válasza:
Én pont azt hallottam, hogy pl.szoptatás alatt azért jó, ha eszik mogyorót is az anyuka, mert akkor anyatejen keresztül a baba is találkozik vele, így később nem lesz rá allergiás.
5/12 anonim válasza:
Ezt a kérdést le kéne venni, mert félrevezető, téves infókat tartalmaz...
6/12 anonim válasza:
Terhesség alatt miért ne lehetne?
Szoptatás alatt meg szerintem lehet, csak éppen ki kell próbálni, hogy érzékeny-e vagy sem.
Nagyobbik lányom 3 hónapos volt, amikor nagyobb adag sós mogyorót megettem. Másfél napra rá az arcán nagyon csúnya kiütések lettek. Onnantól amíg szoptattam, nem ettem mogyorót (a kiütés kb egy hét alatt elmúlt neki)
Ma 3 éves a lányom, nem allergiás a mogyoróra.
Ezért kell kis adagokkal próbálkozni először (kellett volna :o)
8/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, téves az infó!
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem a gyerekorvos mondta. Nem poénból írogatok ide, érdekelt, hogy más is így tudja-e. Ezek szerint nem.
2010. okt. 25. 11:42
10/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez akkor sem igaz. Sok hülyeséget mondanak a gyerekorvosok is.
Gratulálok a lepontozásokhoz (ismét), ezért érdemes ide tanácsokat írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!