Szerintetek szép név a Mirella és a Karina?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 22:46
1/12 anonim válasza:
Karina tetszik, Mirella nem, de nem is ez a lényeg.Ha neked tetszik akkor ne habozz :))))))))
2/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon! Ikreknek lesz? :)
3/12 anonim válasza:
A lányom Karina szóval szerintem szépséges =)
Ezért nekem nagyon tetszik :) Üdv:Csiki
4/12 A kérdező kommentje:
Már rég óta gondoltam megkérdem. A lányaimat hívják így.
2010. okt. 24. 22:58
5/12 anonim válasza:
Hát, nekem egyik sem tetszik. De ez annyira szubjektív, neked biztosan a legszebbek a világon. Én meg sosem adnék K betűs nevet, mert nekem az nagyon kemény hangzású, Mirella meg egy osztálytársam volt, akit borzasztóan utáltam...
6/12 anonim válasza:
Nekem a Karina tetszik,a másik már kevésbé
Hogyha feltenném a kérdést a fiaim nevéről,lehet,hogy neked sem tetszene:)
7/12 anonim válasza:
Karina tetszik nekem, viszont a Mirella nem. Mirella úgy hangzik számomra, mintha egy sütemény neve lenne (elnézést a kislányodtól és tőled).
8/12 anonim válasza:
Mirella: Nagyon szép név, ha kislányunk született volna, azt a nevet akartuk neki.
Karina már kevésbé tettszik.
9/12 anonim válasza:
Nekem is a Karina tetszik jobban. Mirellát nem választanék.
10/12 anonim válasza:
Második kislányom Mirella. :o))
(Első Julianna)
Mi Mirkának hívjuk (többek között)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!