Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiúk rosszabbak mint a...

A kisfiúk rosszabbak mint a kislányok?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol erről, kinek mi a tapasztalata?
febr. 22. 09:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
7-es vagyok. Te nem tudsz semmit, mert még azt se tudod leírni mit értesz rossz alatt. Nincs olyan, hogy rossz gyerek fogalom. Van aki a síró babára is azt mondja rossz és ha te is ilyen szinten vagy akkor nyílván az anyák 90% azt mondja az nem rossz gyerek az. Szóval ha választ akarsz kapni fogalmazz rendesen
febr. 22. 11:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen konkrét példát szeretnétek. Nyilván nem a kamaszokra gondoltam, hanem olyan kisgyerekekre akik önmagukra is veszélyesek. Mellesleg, meg nem azt kérdeztem, mit jelent a rossz gyerek, nem a fogalma érdekelne, hanem az hogy mi a tapasztalat.
febr. 22. 12:17
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Amelyik gyerek önmagára is veszelyes azzalar gondok vannak, és nem a "rossz" kategória.

Ahogy írtam fiam is van és lányom is, és a tapasztalatom az, hogy a gyerek kedvétől függ, hogy milyen gyerek.

Nekem a rossz gyerek mást jelent mint neked, úgy látszik

Mert számomra ha valaki ugral, szalad, kiabál, nem alszik stb az nem rossz.

febr. 22. 12:22
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

A kisfiam nyugis, kicsit ijedős, lassú, érzelmes gyerek, csendesen szeret játszani, oviban pl a babakonyha a kedvence. Kisautókkal is inkább beszélgetős szerepjatékokat jatszik.

Unokatesója, az öcsemek lánya mint a szelvesz, dűt-borit mindent, rugdos, ordít, verekszik. Múltkor kilökött valakit a hintaból mert ő akart hintazni.

Mindket gyerek 3 éves.

Nevelés + személyiség. Ezen mulik, nem a nemükön.

febr. 22. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

NINCS olyan, hogy rossz gyerek. Max. az alpari putrisok hivjak igy.

Van neveletlen ( ergo a szulo hibaja ) , akaratos (szemelyiseg), vagy valami szelllemi problema miatti beteg gyerek.

febr. 22. 12:43
 16/18 anonim ***** válasza:
88%

“ Mellesleg, meg nem azt kérdeztem, mit jelent a rossz gyerek, nem a fogalma érdekelne, hanem az hogy mi a tapasztalat.”

Mivel mindenkinek mást takar a “rossz gyerek” fogalma, így addig erre a kérdésre nem lehet válaszolni, amíg ezt te nem definiálod, hogy ahhoz viszonyítva lehessen megmondani, hogy ki a “rosszabb”.

Nekem a rossz gyerek ott kezdődik, aki tudja a szabályokat, de direkt tesz rá. Pl tudja hogy nem lökdössük a másikat, annak ellenére csinálja. De az hogy pl ész nélkül futkorászik vagy az ágyon ugrál nekem nem rossz. Érted valamennyire mire gondolunk mikor kérünk hogy pontosítsd a kérdésed?

febr. 22. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Én értem, mire gondolsz. Ez nemtől független.
febr. 22. 13:57
 18/18 anonim válasza:
Nekem a negyvenes nők a kislányok.
ápr. 13. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!