Melyikkel teszek "rosszabbat"a babának?
megkérdezhetem hány kg a babád?
Amúgy miért nem adsz neki vizet?úgy hogy nem veszed ki a kiságyból csak megitatod.lehet nem is éhes,szimplán szomjas
Szerintem kár éjszaka siratni a babát, én beletörődtem hogy a 14 hós kisfiam éjszaka fel kel inni, kap teát és vissza alszik, pont ezért nem hagyom hogy nagy sírásba törjön ki hanem ahogy meghallom hogy nyöszörög, már megyek is és kap inni. Ha éjszaka hagyod hogy jobban rázendítsen akkor végképp nem fog tudni visszaaludni mert csak jobban felébred.
Amúgy szerintem is próbáld meg hogy vizet vagy teát adsz neki, 10 hónaposan én már nem adtam neki enni éjszaka. Utoljára talán 6 hósan kapott éjjel enni. Utána szokott rá a teára, napközben is sokat iszik így nem csodálkozom hogy éjjel is igényli.
1es vagyok.őszintén megmondom miért kérdeztem hány kg.ugye valaki kitalálta azt a h ülyeséget hogy anyatejjel nem lehet túletetni stb.pedig a környezetemben azt vettem észre hogy nagyon dagik a kisebb sullyal született anyatejes babák is.
Ez meg hogy a tápszer eltelíti őket meg egy marhaság..elején csak anyatejet kapott a fiam éjszakára és nem kelt fel.tápszer mellett meg sokáig kelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!