Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az nembaj, ha néha melegebb...

Az nembaj, ha néha melegebb vizbe fürdik, mint 37 fok? 9 honapos baba

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem én kb 6 hónapos kora óta olyan 40 fokosba fürdetem nekem elég langyos a 37fok.
2010. okt. 24. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
37 nekem is langyi és hamar kihűl. kb. 40 fokosba fürdik a mi babánk is.
2010. okt. 24. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Ugye nem mondod komolyan,h 9 hónapos koráig méricskélted a vizét a hőmérővel?Szólna ő ha melegnek találná..
2010. okt. 24. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam egy éves múlt és még mindíg beledobom a kádba a hőmérőt. Én is 40fokos vízben fürdetem egész kis kora óta.
2010. okt. 24. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Újszülött korában kiderült, hogy nem szereti a langyi vizet. 38-39 volt az ideális nálunk.
2010. okt. 24. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is mérem a 9 hós kisfiamnak és 40 fokosban fürdik. Nem mindig érzem egyformán, ha pl. fázom, akkor melegebbet engednék neki, ezért jó a hőmérő. Nekem is a hidegebb már nem lenne jó, ezért én is mindig 40 fokosat engedek neki.
2010. okt. 24. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
dehogy baj! Én az első gyereknél (fiú) mindig méricskéltem a hőmérsékletet, rendes anyaként 37re állítva :) És nem értettem miért sír fürdéskor...aztán olyan 1-2 hósan bedugtam apja mellé a kádba na egy büdös hangja se volt:)) Szóval rájöttünk h hideg volt neki a 37 fok. 38.5 a vize általában, és a kisebb gyerekünknél meg már nem is mértem sose.
2010. okt. 24. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Mi járunk babauszásra és ott 32-33 fokos a viz, mert a babáknak az az ideális, de a végére már fázni szoktunk. Olyankor átmegyünk a 38 fokosba, de az oktató szokta mondani, hogy ne sokáig mert káros lehet a baba szívére!

Szoval, ha nem sokáig fürdik akkor ok, de 10 percnél tovább ne!

2010. okt. 24. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, de nekem fogalmam sincs, hogy hány fokos vízben fürdenek a gyerekeim (tíz éves, és másfél évesek) mert sosem volt hőmérőm
2010. okt. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!