Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesen át váltottatok...

1 évesen át váltottatok tejitalra?

Figyelt kérdés

1 éves lesz a fiam a napokban és tápszert eszik még reggel és este.

Maradjon a tápszer vagy váltsunk át tejitalra?

Tehén tejet még nem kapott.

Próbálkozhatunk azzal is már?

febr. 20. 07:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
61%

Érdekes,hogy aki nem adott bolti tejet az le van pontozva,pedig a hetekbe konzultáltam 2 különböző szaktekintéllyel,aki nem javasolja így a tejfogyasztást 3 éves korig. Az egyik gasztrós.

Nálunk tejitalt kap még,de nemrégen kezdte-másfél évesen,de nekünk kellett visszaterhelés a tejre,emiatt kapott eddig mentes tápszert. No meg,mert igényelte is. Sok tejet mi se iszunk itthon.

febr. 20. 08:57
 12/31 anonim ***** válasza:
76%

[link]

A tejital egy felesleges marketing bullshit.

Add inkább a tápszert, vagy kapjon tejet.

febr. 20. 09:04
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
Én a tápszert folytattam, másfél éves, még mindig kap alvás előtt, mert anélkül nem alszik el. A bolti tejet nem is issza, de én is úgy hallottam, hogy 3 éves korig jobb nem erőltetni.
febr. 20. 09:12
 14/31 anonim ***** válasza:
53%

A tápszer meg a tejital majdnem ugyanaz összetétel szerint.

A fiam májusban lesz 2 éves, a Milumil 3-mas tejitalt kapja.

2 különböző gyerekorvos is azt mondta, maradjon ez még így. De ő válogatós, nem eszik változatosan, így neki jó, mert legalább valami kis vitamin van benne.

A lányom annak idején 1 éves korától sima bolti tejet ivott. De ő megette a vasszöget is. 😅

febr. 20. 09:52
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

3, Nem forraltam sosem a bolti tejet

1

febr. 20. 09:55
 16/31 anonim ***** válasza:
38%

A tápszer is a tej ital teljesen tökéletesen ugyanaz csak más nevet adtak neki. Gondolom már elolvastad a hátulján az összetételét is látod hogy teljesen ugyanaz a kettő ?

Egy éves kortól nyugodtan ihat tehéntejet, meg kell is , különben később allergias lehet ra.

febr. 20. 10:29
 17/31 anonim ***** válasza:
13%
Ha megnézed a mostani fiatal gyerek, tinédzser , fiatal felnőtt korosztály akik kozott rengeteg a tej allergias. At lehet gondolni , hogy miért , mert amikor ok voltak kicsik akkor jött be ez a tejital meg hogy tápszer három éves korig hát itt az eredménye.
febr. 20. 10:32
 18/31 anonim ***** válasza:
72%
A tápszer és a tehéntej nem ugyanaz. A tápszer a szoptatás alternatívája. #17 A legtöbb emlős igény szerint szoptatja a kicsinyét, nem vacillál a prérikutya azon, hogy vajon mit fognak szólni a többiek, hogy még alig eszik bogarakat a kölyke. Anyatejet iszik, amíg arra van igénye, aztán leválik magától, és azt eszi, amit a felnőttek. Ettől nem lesz tejallergiás.
febr. 20. 10:37
 19/31 anonim ***** válasza:
71%

17# Nem inkább attól,hogy a drága anyukám már 3 hetesen tömte a számba a tejbegrízt? :D Ahogy a férjemébe meg anyósom a tehéntejet. Egyikünk sem bírja. Férjem testvére végig tehéntejet kapott majd kórházba fektették pár hónaposan,mert olyan vérszegény lett....sok tápanyagot nem vittek be neki,le volt soványodva,stb. A tápszertől lett jobban,gyarapodott,stb.

Komolyan ne legyetek már ennyire tájékozatlanok... és emberek így etetnek gyereket,aztán meg elcseszitek,mint az én fantasztikus családom annak idején.

febr. 20. 10:54
 20/31 anonim ***** válasza:
64%

19-es , a kerdezo gyereke 1 EVES, nem 3 hetes 🤦🏻‍♀️

Senkit nem erdekel, hogy anyad 3 hetesen teged mivel etetett, a kerdesben 1 eves gyerekrol van szo, es a tehentejes komment 1 eves kor utanra szol.

febr. 20. 10:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!