1 évesen át váltottatok tejitalra?
1 éves lesz a fiam a napokban és tápszert eszik még reggel és este.
Maradjon a tápszer vagy váltsunk át tejitalra?
Tehén tejet még nem kapott.
Próbálkozhatunk azzal is már?
Érdekes,hogy aki nem adott bolti tejet az le van pontozva,pedig a hetekbe konzultáltam 2 különböző szaktekintéllyel,aki nem javasolja így a tejfogyasztást 3 éves korig. Az egyik gasztrós.
Nálunk tejitalt kap még,de nemrégen kezdte-másfél évesen,de nekünk kellett visszaterhelés a tejre,emiatt kapott eddig mentes tápszert. No meg,mert igényelte is. Sok tejet mi se iszunk itthon.
A tápszer meg a tejital majdnem ugyanaz összetétel szerint.
A fiam májusban lesz 2 éves, a Milumil 3-mas tejitalt kapja.
2 különböző gyerekorvos is azt mondta, maradjon ez még így. De ő válogatós, nem eszik változatosan, így neki jó, mert legalább valami kis vitamin van benne.
A lányom annak idején 1 éves korától sima bolti tejet ivott. De ő megette a vasszöget is. 😅
3, Nem forraltam sosem a bolti tejet
1
A tápszer is a tej ital teljesen tökéletesen ugyanaz csak más nevet adtak neki. Gondolom már elolvastad a hátulján az összetételét is látod hogy teljesen ugyanaz a kettő ?
Egy éves kortól nyugodtan ihat tehéntejet, meg kell is , különben később allergias lehet ra.
17# Nem inkább attól,hogy a drága anyukám már 3 hetesen tömte a számba a tejbegrízt? :D Ahogy a férjemébe meg anyósom a tehéntejet. Egyikünk sem bírja. Férjem testvére végig tehéntejet kapott majd kórházba fektették pár hónaposan,mert olyan vérszegény lett....sok tápanyagot nem vittek be neki,le volt soványodva,stb. A tápszertől lett jobban,gyarapodott,stb.
Komolyan ne legyetek már ennyire tájékozatlanok... és emberek így etetnek gyereket,aztán meg elcseszitek,mint az én fantasztikus családom annak idején.
19-es , a kerdezo gyereke 1 EVES, nem 3 hetes 🤦🏻♀️
Senkit nem erdekel, hogy anyad 3 hetesen teged mivel etetett, a kerdesben 1 eves gyerekrol van szo, es a tehentejes komment 1 eves kor utanra szol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!