Kislányom 6.5 hónapos és 7.5 kg.Gyerekülést szeretnénk neki venni kb 40 eft-ig.Milyet vgyünk?Még nem tud ülni,de már kezdi kinőni a gyerekhordozót.
0-18kg?9-25kg?Mindenképp dönthetőt szeretnék,mert sokszor megyünk több száz kilométert is az autóval.Segítsetek,légyszi.Tapasztalatok nagyon érdekelnek,minden jó tanácsot szivesen veszek.
2009. jan. 4. 15:38
1/6 anonim válasza:
Én a 0-18 kg-ig venném.(vettem a saját gyerekeimnek is,igaz nálunk 3 van és így "gazdaságosabb" volt)Most már a két nagy 9-akárhány kilóig használhatóban ül,a pici még a 18-igban.(2 és fél éves)néha még elalszik a kocsiban.Eleinte gyakran használtuk a döntését is .A lányomnak (nagyobb ülést) használtat vettem (bevizsgáltatva ,új huzattal) töredék áron ,bababörzéken találhatsz ilyen árusokat,papírral igazolják ...
2009. jan. 4. 15:53
2/6 anonim válasza:
szia, mi is rengeteget utazunk így a biztonság miatt akényelem volt amásodik legfontosabb...mi maxi cosi t vettünk annyira dönthető mint a jane horzozó szóval mejdnem fekvő helyzetbe...nagyon jó volt nekünk, 18ig jó.Törésteszteken egyik legjobb...bolba nagyon dréága, neten olcsóbb.
Aztán ezt átnőttünk nem kg, hanem mgasság miatt, így most concord ultimax ot vettünk de már majdnem két évesek voltunk akkor...ezeket tudom ajánlani
2009. jan. 4. 16:55
3/6 anonim válasza:
Szia! Nálunk is épp aktuális a kérdés. Mi valószínüleg a 0-18 kg-ig terhelhetőt veszzük meg. Az jó lesz Neki állítólag 4 éves koráig. Addigra simán kitalálhatnak újabb előírásokat az ülésekkel kapcsolatban. Akkor jöhet az 1-el nagyobb. A márkákat én sem ismerem....
2009. jan. 4. 17:53
4/6 anonim válasza:
én csak is a recaroban bízom meg a maxi-cosiban.tökéletes a tartása mind a kettőnek.kicsit húzós az áruk,de megéri
2009. jan. 5. 00:15
5/6 anonim válasza:
Mi Unibabyt vettünk 23e.ft-ért, kényelmes, dönthető, biztonságos. Nagyon szeretjük. 9-25kg-ig jó. Utánna ha minden igaz elég lesz egy ülésmagasító is.
2009. jan. 5. 10:28
6/6 anonim válasza:
Nálunk is aktuális ez a kérdés, a babánk ugyan 7 hónapos, de már túlnőtte a hordozót, kilóra is megvan a 9, úgyhogy mi 9-...-ig használhatót fogunk venni. Nekünk nagyon tetszik a Bébé Confort egyik ülése, még a fejtámla szélességét is lehet állítani, így a baba feje tuti nem tud oldalrabukni. Számunkra nagyon fontos as biztonság, így akármennyit (na jó azért nem!) kiadnánk ezért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!