Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teszveszes vaterás anyukák...

Teszveszes vaterás anyukák segitenétek?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem ha küldök valakinek valamit és ő fizeti a posta költséget az hogy müködik hogy kell feladnom ajálva ?vagy hogyan bocsi a buta kérdésér de még nem csináltam ilyet előre is köszönöm
2010. okt. 24. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahogy megbeszéltétek.Én pl nem szoktam ajánlva kérni mert nem mindig hozza ki a postás,vagy ha nem vagyok otthon,este mehetek érte a postára.

A pk. pedig azt terheli ahogy az aukcion beállitottad,de ált. a vevő fizeti.Néha mondjuk ha nagyobb értékü dologról van szó,át szoktam vállalnia postát mint eladó.

2010. okt. 24. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Úgy kell postáznod ahogy meghirdeted. Tehát ha ajánlott összeget tüntettél fel akkor ajánlottan postázol. A Magyar Posta oldalán megtalálod a pontos összegeket. Mérd meg amit szeretnél eladni, és úgy ird ki, hogy mennyi lesz a pk. Szerintem csak ajánlva postázz, mert a sima postázással sok baj volt már, mivel a posta nem vállal felelöséget érte. A vásárló utalja neked a termék árát+ a feltüntetet pk-et. Remélem tudtam segiteni:)

2010. okt. 24. 17:55
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm válaszotokat sokat segítettetek:)
2010. okt. 24. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!