Más is érezte már a gyereke megszületése után, hogy a barátai mintha idegenek lennének? Vagy fordítva ő maga az idegen a barátai között.
Igen, nálunk is így van. Mindenki el volt szállva az örömtől, hogy terhes vagyok, gratuáltak, szét csókoltak, vigyáztak rám, hogy a cigifüst ne rám szálljon, stb.....DE amikor megszületett a picim, akkor a fele se jött babanézőbe és még most se....rohadt szar érzés....sokszor találkoztunk a városban, megnézték, jaj de cuki, ennyi. És akkor nekik ez volt a babalátogatás? Pedig mondtam mindegyiknek, hogy majd jöjjenek el....azóta is jönnek, és a kislányom most már 9 hónapos.
De tőlem is ezt fogják kapni, mert egyszer majd nekik is lesz baba, és nagy ívben lesz@rom őket én is (mármint a "barátokat")
A másik fele meg nagy ritkán felhív, vagy eljön.
Ilyenkor látszik, kik az igazi barátok. 3 ilyen igazi barátom maradt meg, az egyik azóta babás lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!