Miért nem kakil?
Sziasztok! A kislányom ma 3 hónapos, tejet és tápszert is kap. A mostani tápszer a harmadik amit próbálunk, első 2-3 hétben bevált, volt kaka, de most ismét ott vagyunk hogy szegény nyög, erőlködik, de sikertelenül. Puki van, érezni is hogy nem kellemes illatú. Aggódunk hogy valami nem okés, de a háziorvosa annyit mondott hogy kamilla tea + egy (számomra is erős adag) nagy kanál cukor és megoldódik a baj. Ez így is van, de nem akarjuk két három naponta cukorbombával stresszelni a szervezetét.
Ma van a harmadik nap hogy nem jön neki össze, pedig bevitel van. Bármi ötlet?
Okoz neki gondot? Feszeng? Fáj a hasa? Tápszernél igaz hogy minden nap kéne, de itt felesbe megy. Amikor nálunk is felesbe volt volt hogy egy-egy nap nem kakilt.
Most látom hogy írod hogy nyugtalan. Úgy tudom az sem jó ha sűrűn váltogatjátok a tápszereket. Esetleg a kecsketej alapú tápszer lenne még az ötletem mivel azt könnyebben emészti meg a szervezet mint a tehéntejeset.
Esetleg tápszondával meg lehetne próbálni hogy 100%-os anyatejes legyen.
Vagy még ami eszembe jutott hogy biztos hogy a tápszer ami gond? Te esetleg nem eszel valami olyat aki ezt kiválthatja?
Milyen állagú a széklete? Volt székrekedéses babám, neki kis kemény golyók jöttek (bocsi..) na ez nem jó.
De ha csak pár naponta van és normális állagú, akkor az nem székrekedés. A pukik miatt is tudnak nagyon szenvedni.
Update! Ebben a szent pillanatban nyomott egy még számomra is meglepő adagot :D köszönjük a segítséget! :)
UI.: apuka voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!