Mi ez a cimke, madzag mánia?
Figyelt kérdés
Babám mindenen a cimkét keresi,rágcsálja,meg nagyon-nagyon szereti a madzagot,szalagot bármiről!Más baba is ilyen?Ez miért van???Meddig tart?Nem mintha zavarna,olyan édi,h alig várja a sapit,a megkötője miatt,stb...2010. okt. 24. 13:47
1/12 anonim válasza:
IGEN :) 3 gyerekem van és sok sok babát ismertem MIND címkézett madzagozott :))) Nekem a legkisebbem, a lányom 1 éves már most csak ritkán rágcsálja a sapka kötöjét pl, de 4-5 hónapos korától olyan 8-9 ig ez volt a legjobb szórakozás számára (is). előtte a fiaimnak is mindig rajtahagytunk minden cetlit a játékokon is pl. (nem a papírra gondolok amit megettek volna)
2/12 anonim válasza:
az én babám is ilyen, mindig jót mosolygunk rajta, hogy lehet bármilyen színes, csili-csálé játék, ő a cimkét szereti a legjobban :-)
4/12 A kérdező kommentje:
Igen,az tiszta mókás,ha kap új játékot és csakis a cimke az érdekes!!!Persze körbeforgatja,de ott köt ki!Sokszor megmosolygom ezért :) !
2010. okt. 24. 14:02
5/12 anonim válasza:
Nálunk is ez megy jópár hónapja!:D Mindenen a címkét keresi,el tud vele játszani jó ideig,szájába veszi,nyalogatja...:D Meg a szalagokat is.:)
Nem értem.
6/12 anonim válasza:
Az én kisfiam is ezt csinálja.Nemrég kapott egy morzsolgatós Tigrist és egy Micimackót hát neki a cimke jött be a legjobban.:) 7 hónapos
7/12 anonim válasza:
Mindkét fiam ilyen (volt).
Madzagmánia, de hihetetlen módon:) A kicsi lassan 11 hónapos,és rémes, néha aggasztó amit a madzagokkal művel:)
Porszívó, hosszabbító, (használaton kívüliek) sapka, ruha, cipőfűző, és minden, ami madzag, vagy csak egy kis rojt. Órákig képes velük elbíbelődni.
Anyum szerint ez arra vezethető vissza, hogy a pocakban sokat játszhatott a köldökzsinórral, és erre emlékeztetik a madzagok:)
A nagyoobbik gyerek is ilyen volt, mire megtanult járni, kb addigra unta meg a madzagolást:)
8/12 anonim válasza:
3-ból 2 gyerekem ilyen, de az egyiket sose érdekelték a cimkák. Érdekes, hogy őt miért nem...
9/12 anonim válasza:
Az első vagyok, a 15.20ra reagálnék, hogy milyen jó ötlete van anyukádnak:) Simán lehet h tényleg így van :)
10/12 anonim válasza:
Az én kisfiam is pár hónapja éli ezt a korszakát. Minden ami cimke nyalogatja, a zsinórokat meg szájába veszi és húzza végig amíg tudja. A napokban a csúszásgátló kilógott a szőnyeg alól és azt húzogatta szálanként ki. Ezekkel tökéletesen elvan hosszú ideig :-) és csendben műveli :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!