Félek, hogy autista a kisfiam?
Köszönöm, mint minden szülő én is ebben reménykedem, próbálunk mindent megtenni a boldogulásáért, de nagyon elszomorit, hogy itt vidéken ahol élünk egyáltalán nincs semmilyen magán fejlesztésre lehetőség. Korai fejlesztést is csak állami formában, a szakszolgálaton keresztül sikerült találni. Tmst torna miatt 100 km-t utazunk. Sajnos nem érzem úgy, hogy jó úton lennénk.
Remélem nálatok is minden a legjobban alakul! Ahogy jellemzed nekem teljesen egészséges 16 hónaposnak tűnik! Kisfiam kb 4 szót tudott ebben a korban azokat is elhagyta később. (Ekkor lettem biztos benne, hogy érintett. A visszaesés nagyon erős gyanújel, ez egyáltalán jellemző az egészséges kisgyerekekre ebben a korban, sőt...) Hiszti és
az akaratosság életkori sajátosságok is lehetnek. Azóta is olyan egyet előre kettőt hátra érzésem van ha a fejlődésére gondolok. Mi még nagyon az út elején vagyunk! Kívánom nektek ra sem kelljen lépnetek erre az útra! Szerintem rendben lesz! Nálunk másfél éves kora környékén sokkal több tünet volt. Repkedés, lábujjhegyezés, egész napos sikitozás visitás, nem értett meg semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!