13 honapos, nem evett meg soha hozzaadott cukros etelt. Jodarabig igy is marad.
febr. 8. 17:24
12/21 anonim válasza:
9, azért szívrohamot ne kapj attól az óriási döbbenettől
Oszt amúgy közöd?
febr. 8. 17:31
13/21 anonim válasza:
Hogy az ilyen függő anyák és gyerekek az én gyerekemet akarják etetni a játszótéren, mert ugye hol máshol zabáljuk a csipszet meg túró rudit. Nem hiszem, hogy én vagyok rossz anya, hogy nem engedem tömni szarral a gyerekemet.
febr. 8. 17:37
14/21 anonim válasza:
Én adtam, mert a kisfiam borzalmasan rossz evő, kipróbáltam, hogy ezeket eszi-e, de nem. Már nemsokára 4 éves, de azóta sem szereti. Mondjuk ő a rendes ételeket sem.
febr. 8. 17:41
15/21 anonim válasza:
13 zabalsz te de nem a gyerek a játszótéren.
Jó nagy a pofád.
febr. 8. 17:50
16/21 anonim válasza:
A túró rudi helyett adhatunk neki gyümölcsöt is ám. A személyes kedvencem a ortofenilfenollal, imazilillal és tiabendazollal kezelt narancs és alma. Szoktam neki génmódosított zabkását is adni...Aztán 2000 km-ről hozott utóérleltetett banánnal szoktam ízesíteni a túrót,úgy is szereti.
A mamik meg folyamatosan főzik a cukros befőttet a kertben termelt gyümölcsből...Felháborító, hogy cukor van benne. Azóta már máglyára is hajtottam a boszorkányokat.
febr. 8. 17:53
17/21 anonim válasza:
Ennyi idősen én még nem adtam. Kb 2 èves koràtòl kapott.
febr. 8. 18:39
18/21 anonim válasza:
Ennyi idősen semmi ilyet nem kapott.
Kapott banánt túrót keverve, max.
4 éves és ilyeneket most se kap. Túró rudit néha, egy-egy kocka csokit de semmiképp nem mindennap. Mi se esszük, ő se látja, nem kéri.
febr. 8. 18:50
19/21 anonim válasza:
Aki egészségesen meri etetni a gyerekét, lepontozzák. Csodás magyar édesanyák, akik elvileg rendben nevelnek elhízott országunkban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!